Om Google Video Partners

Google Video Partners är webbplats- och mobilappsutgivare av hög kvalitet där du kan visa dina videoannonser till tittare utöver YouTube.

Video Partners-utgivare granskas noggrant och måste uppfylla Googles kvalitetsstandard för annonsutrymmen. I den här artikeln kan du läsa om hur annonser visas på videopartner, tillgängliga behörighetskontroller och fördelarna med att använda videopartner.

Följande videoannonsformat kan visas på Google Video Partners:

I nya TrueView InStream- och bumperkampanjer ingår videopartner som standard. Om du vill inkludera eller exkludera videopartner från en befintlig kampanj klickar du på Redigera bredvid Nätverk i kampanjinställningarna och markerar eller avmarkerar rutan Videopartner i Display-nätverket.

Inte överhoppningsbara InStream-annonser som skapats i Annonsgalleriet visas på videopartner som standard.

Var annonser kan visas med videopartner

Videoannonser med videopartner kan visas i webbläsare för datorer, surfplattor och mobila enheter samt i mobilappar. Annonserna visas i videospelare eller som mellansida (endast mobilappar). Videopartners webbplatser och appar omfattar innehåll i ett flertal kategorier, såsom underhållning, sport, nyheter och teknik.

TrueView InStream på en webbplats på Google Video Partners: Mellansida i en app på Google Video Partners:

Fördelar med att använda Google Video Partners

Visa annonser i innehåll som passar ditt varumärke

Videoannonser med Google Video Partners erbjuder samma tillförlitliga kontroller, innehållsinställningar och inriktning som är tillgängligt på YouTube. Det gör att du kan få bättre kontroll över vilken typ av innehåll annonserna visas i eller bredvid. Du kan även anpassa dina kampanjer så att de passar ditt varumärke.

Här är några sätt att få bättre kontroll över var dina annonser visas:

• Budjusteringar för bästa innehåll: Ange högre bud för innehåll som enligt vårt system är mer populärt och tenderar att få mer trafik och engagemang. Läs mer
  • Uteslut vissa placeringar: Se var annonser visades på fliken Var annonser visades under Placeringar på fliken Videoinriktning. Placeringar som inte är lämpliga för ditt varumärke eller inte fungerar bra med din målgrupp kan uteslutas. Läs mer
  • Innehållsuteslutningar: Liksom på YouTube är innehållet på videopartner kategoriserat med hjälp av digitala innehållsetiketter. Innehåll för vuxna och innehåll utan etiketter utesluts från videokampanjer som standard. Du kan utesluta ytterligare kategorier som exempelvis känsliga ämnen eller inbäddade videoklipp. Läs mer

Engagera nya tittare utöver YouTube

• Räckvidd: Videopartner kan hjälpa dig att engagera nya användare utöver YouTube, så att du kan öka räckvidden för dina videoannonser. Du kan använda samma inriktningsalternativ på YouTube och videoparter och mäta resultatet genom att använda segment.
  • YouTube-visningar: När en TrueView InStream-annons ses på videopartner ökas antalet visningar av din YouTube-video.
  • Effekten: Annonser på videopartner kan göra att kunder blir mer medvetna om dina produkter och mer intresserade av ditt varumärke.