Få forslag til negative søgeord ved hjælp af rapporten Søgetermer

Rapporten Søgetermer kan hjælpe dig med at få idéer til termer, du kan tilføje som negative søgeord. Rapporten viser de faktiske termer, som et betydeligt antal personer søgte efter, og som aktiverede din annonce. Når du gennemgår rapporten, vil du muligvis se søgetermer, der har relation til det, du sælger, men som ikke er helt det samme.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan bruge rapporten Søgetermer til at få forslag til negative søgeord, så du bedre kan målrette mod kunder, der er interesserede i dit produkt eller din tjeneste.

Bemærk! Som standard bliver negative søgeord, som føjes til en søgekampagne fra rapporten Søgetermer, tilføjet som negativt eksakt match. For at ændre matchtypen skal du bruge de relevante symboler.

Før du begynder

Husk, at negative søgeordsmatchtyper fungerer anderledes end deres positive modparter, og de matcher ikke varianter. Hvis negative søgeord er helt nyt for dig, kan finde flere oplysninger om negative søgeord og muligheder for søgeordsmatcning.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter i sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgetermer
  4. For at se søgetermer for alle søgeord, skal du klikke på Søgetermer i toppen. Hvis du kun vil se søgetermer for en bestemt gruppe søgeord, skal du markere felterne ud for de søgeord, du vil se søgetermer for. Klik derefter på Søgetermer i den menu, der vises over tabellen.

5. Markér afkrydsningsfelterne ud for de søgetermer, du vil tilføje som negative søgeord, og klik på Tilføj som negativt søgeord.

Herfra kan du føje negative søgeord til en annoncegruppe eller kampagne, en eksisterende liste med negative søgeord eller en ny liste med negative søgeord.

Føj negative søgeord til en annoncegruppe eller kampagne

1. Vælg Annoncegruppe eller Kampagne. Hvert negative søgeord vil blive føjet til den annoncegruppe eller kampagne, der er knyttet til de tilsvarende søgetermer.
  2. Klik på Gem.

Føj negative søgeord til en eksisterende liste med negative søgeord

1. Vælg Liste med negative søgeord.
  2. Vælg en eksisterende liste med negative søgeord i rullemenuen.
  3. Valgfrit: Anvend listen med negative søgeord på alle kampagner, som er knyttet til de tilsvarende søgetermer, ved at markere feltet Føj til kampagner.
  4. Klik på Gem.

Føj negative søgeord til en ny liste med negative søgeord

1. Vælg Liste med negative søgeord.
  2. Vælg Gem som ny liste, og anvend negative søgeord. Listen vil blive anvendt på alle kampagner, som er knyttet til de tilsvarende søgetermer.
  3. Klik på Gem.

Bemærk! Negative søgeord kan være eksakt match, sætningsmatch eller bredt match. Sørg for, at du bruger den rigtige matchtype, der ikke forhindrer, at dine annoncer vises til brugere, der søger efter dine søgeord.