Find rapporten Budstrategi

Rapporten Budstrategi giver dig et øjebliksbillede af vigtige metrics, der er relevante for hver enkelt budstrategitype.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder rapporten Budstrategi for standard- og porteføljestrategier. Få flere oplysninger om rapporten Budstrategi

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan finder du rapporten Budstrategi (for standard- og porteføljestrategier)

Brug denne metode, når du vil se rapporten Budstrategi for en individuel kampagne eller porteføljebudstrategi.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.
  4. Klik på linket i kolonnen "Budstrategitype" for at få adgang til rapporten Budstrategi.
  5. Hvis kampagnen bruger en standardbudstrategi (på kampagneniveau), får du en rapport på kampagneniveau. Hvis kampagnen indgår i en porteføljebudstrategi, bliver du ført videre til rapporten Budstrategi for hele porteføljebudstrategien.
Tip! Hvis kolonnen "Budstrategitype" ikke er synlig, kan du tilføje den som en kolonne i kampagne-, annoncegruppe- eller søgeordstabellen.

Hvis du ikke kan se kolonnen "Budstrategitype" og gerne vil have adgang til den, kan du aktivere den ved at følge nedenstående trin:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.
  4. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over tabellen.
  5. Klik på Rediger kolonner.
  6. Vælg rullemenuen "Attributter" under "Rediger kolonner for kampagner".
  7. Vælg Budstrategitype i kategorien "Attributter".

Sådan finder du rapporten Budstrategi (kun for porteføljestrategier)

Vi anbefaler, at du bruger denne metode, hvis du vil se alle de forskellige porteføljebudstrategier på din konto.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.
  4. Klik på porteføljebudstrategiens navn for at få vist rapporten.
Bemærk! Rapporten Budstrategi på kontoniveau er også tilgængelig for MCC-konti.

Sådan finder du rapporten Budstrategier på din konto

Brug rapporten Budstrategier på kontoniveau, når du vil se den samlede effektivitet for alle budstrategier på din Google Ads-konto, som ikke er inkluderet i en porteføljebudstrategi. Rapporten indeholder alle kampagnetyper bortset fra appkampagner.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.
  4. Klik på fanen Kontostrategier.

Bemærk! I rapporten Budstrategier på kontoniveau medtages følgende kampagner:

• Kun kampagner, der ikke er en del af en porteføljebudstrategi.
  • Den samlede rapportering for kampagner med mål-CPA omfatter alle kampagner, der bruger budstrategien Maksimér antal konverteringer med en mål-CPA, eller alle kampagner, der bruger budstrategien mål-CPA.
  • Den samlede rapportering for mål-ROAS-kampagner omfatter alle kampagner, der bruger budstrategien Maksimér konverteringsværdi med mål-ROAS eller kampagner, der bruger budstrategien mål-ROAS.
  • Gennemsnitlige CPA- og ROAS-mål understøttes i øjeblikket ikke for Displaynetværket, Discovery og kampagner, der bruger butiksbesøg eller butikssalg. Hvis din konto indeholder disse kampagnetyper, kan du ikke se et samlet mål for kontoen.
  • Appkampagner med målpris pr. handling understøttes ikke i øjeblikket.

Sådan finder du rapporten Budstrategi på kampagneniveau

Bemærk! Gælder kun for kampagner med budstrategien Maksimér konverteringsværdi med eller uden mål-ROAS som budstrategier.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner, og gå derefter til tabellen Kampagner.
  4. Tilføj kolonnen "Budstrategitype", hvis den ikke allerede findes.
  5. Find den relevante kampagne, og hold markøren over den fremhævede budstrategitype (f.eks. Maksimér konverteringsværdi (mål-ROAS) eller Maksimér konverteringsværdi).
  6. Klik for at se budstrategirapporten for den pågældende kampagne.