Översikt: Definition

En visuell och anpassningsbar översikt över kontots resultatdata.

• Du skapar översikter genom att infoga snabböversikter, diagram, tabeller eller anteckningar om resultatinformationen i ett anpassningsbart rutnät. Du kan placera korten var som helst i rutnätet.
    • Snabböversikter: Visar viktiga mätvärden.
    • Diagram och tabeller: Gör att du kan infoga visuella datarapporter som har skapats i Rapportredigeraren. Läs mer
    • Anteckningar: Ger dina kolleger mer information om översikten.
  • Du kan anpassa översikten genom att ordna om och ändra storlek på snabböversikter, diagram, tabeller och anteckningar.
    Läs om hur du skapar och redigerar översikter.
  • Du kan ändra datumintervallet för varje snabböversikt, tabell eller diagram om du vill se resultatet för en viss tidsperiod. Du kan också ändra datumet för hela översikten om du vill se hur den skulle ha sett ut en viss dag.
  • Med hjälp av översikter kan du samarbeta med alla som har åtkomst till ditt Google Ads-konto.
    • För personer med endast e-poståtkomst kan du dela översikten via e-post.
    • Om du vill dela översikten med personer som inte har åtkomst till ditt konto kan du hämta översikten som en pdf-fil.