Betjeningspanel: Definition

En visuel oversigt over din kontos effektivitetsdata, som kan tilpasses.

• Betjeningspaneler oprettes ved at indsætte scorekort, diagrammer, tabeller eller bemærkninger om dine effektivitetsdata i et gitter, der kan tilpasses. Du kan placere disse kort alle kvadrater i gitteret.
    • Scorekort: Viser dig effektiviteten af dine vigtigste metrics.
    • Diagrammer og tabeller: Giver dig mulighed for at indsætte visuelle datarapporter, der er oprettet i værktøjet til rapportredigering. Få flere oplysninger
    • Bemærkninger: Giver de personer, du samarbejder med, mere kontekst om dit kontrolpanel.
  • Scorekort, diagrammer, tabeller eller bemærkninger kan omarrangeres og gives en anden størrelse og dermed hjælpe dig med at tilpasse dit kontrolpanel.
    Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og redigerer kontrolpaneler.
  • Du kan ændre datointervallet for hvert enkelt scorekort, hver enkelt tabel eller hvert enkelt diagram for at se effektivitetsdata for en bestemt periode. Du kan også ændre den overordnede dato for hele kontrolpanelet, så du kan se, hvordan det ville have set ud på en bestemt dag.
  • Betjeningspaneler giver dig mulighed for at samarbejde med alle, der har adgang til din Google Ads-konto.
    • For de personer, der kun har e-mailadgang, kan du dele dit kontrolpanel via e-mail.
    • Hvis du gerne vil dele dit kontrolpanel med personer, der ikke har adgang til din konto, kan du downloade dit kontrolpanel i .pdf-format.