Gestionar la configuració de facturació del compte de Google Ads des d'un compte de gestor

Una configuració de facturació conté informació sobre la manera com feu els pagaments i les adreces per a l'enviament de documentació. Aquesta informació es fa servir per generar i enviar les factures mensuals. Aquest article explica com es poden crear i gestionar configuracions de facturació per als comptes de client de Google Ads.

Nota: podeu utilitzar la mateixa configuració de facturació per a diversos comptes de client de Google Ads i rebre una factura mensual consolidada. Més informació sobre la facturació consolidada

Abans de començar

Si voleu rebre ajuda addicional amb la configuració de facturació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Crear una configuració de facturació des d'un compte de gestor

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. A l'extrem superior dret, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", seleccioneu Configuracions de facturació.
  3. Feu clic al botó de més per afegir una configuració de facturació nova.
  4. A la pàgina següent, seleccioneu el país de facturació i la moneda.
  5. Introduïu l'identificador del perfil de pagaments, o bé localitzeu l'identificador que voleu fer servir amb aquesta configuració de facturació. Mitjançant el perfil de pagaments, trieu qui serà el responsable financer del compte de Google Ads.
  6. A "Forma de pagament", introduïu els detalls de la configuració de facturació que voleu:
    • Nom de la factura
    • Adreça electrònica a la qual s'envien les factures
    • Adreça postal a la qual s'envien les factures (opcional)
    • Adreça de facturació
    • Acord de servei
  7. Feu clic a Crea la configuració de facturació.

La nova configuració de facturació es mostra a la pàgina "Configuracions de facturació" associada al vostre compte de gestor i la podeu utilitzar tan aviat com actualitzeu la pàgina.

Afegir una configuració de facturació existent a un compte de client nou

Si afegiu un compte de Google Ads a una configuració de facturació que ja s'utilitza en un altre compte de Google Ads, tots dos es mostraran en una única factura consolidada.

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes i, tot seguit, a l'opció Rendiment que hi ha a la part superior.
  3. Feu clic al compte de client al qual voleu afegir una configuració de facturació.
  4. A l'extrem superior dret, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", seleccioneu Configuració.
  5. A la pàgina "Configuració de facturació", feu clic a Selecciona una configuració de facturació existent.
  6. A la finestra nova, seleccioneu la configuració de facturació que voleu i feu clic a Desa i continua.
  7. A la pàgina "Configuració del pressupost", introduïu els detalls del pressupost i feu clic a Desa i finalitza.
Nota: la llista de configuracions disponibles només mostrarà les configuracions actives que tinguin una moneda coincident i que no estiguin amagades al vostre compte de gestor de pagaments.

Afegir una configuració de facturació nova a un compte de client nou

Si esteu configurant la facturació per a un compte de client o de gestor, també podeu crear una configuració de facturació nova i enllaçar-la al compte.

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes i, tot seguit, a l'opció Rendiment que hi ha a la part superior.
  3. Seleccioneu el compte de client al qual voleu afegir una configuració de facturació.
  4. A l'extrem superior dret, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", seleccioneu Configuració.
  5. A la pàgina "Configuració de facturació", feu clic a Crea una configuració de facturació.
  6. A la finestra nova, seleccioneu el compte de gestor per al qual voleu crear la configuració.
  7. Seleccioneu el país de facturació. Recordeu que la moneda del compte es va definir en crear-lo i no podeu canviar-la.
  8. Introduïu l'identificador del perfil de pagaments, o bé localitzeu l'identificador que voleu fer servir amb aquesta configuració de facturació. Mitjançant el perfil de pagaments, trieu qui serà el responsable financer del compte de Google Ads.
  9. Introduïu els detalls de la configuració de factures que voleu:
    • Nom de la factura
    • Adreça electrònica a la qual s'envien les factures
    • Adreça postal a la qual s'envien les factures (opcional)
    • Adreça de facturació
    • Acord de servei
  10. Feu clic a Crea i selecciona la configuració.
  11. A la pàgina "Configuració del pressupost", introduïu els detalls del pressupost i feu clic a Desa i finalitza.

Canviar la configuració de facturació d'un compte de client

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes i, tot seguit, a Pressupostos.
  3. A la columna "Compte de pagaments", seleccioneu la configuració de facturació que voleu canviar.
  4. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Transferències de facturació i seleccioneu Canvia la configuració de factures.
  5. Trieu una data per al canvi, o bé seleccioneu Al més aviat possible.
  6. Al costat de "Configuració de facturació", trieu Selecciona una configuració de facturació existent o Crea una configuració de facturació i feu clic a Desa i continua.
  7. A la pàgina "Configuració del pressupost", introduïu els detalls del pressupost i feu clic a Desa i finalitza.
Nota: la llista de configuracions disponibles només mostrarà les configuracions actives que tinguin el mateix perfil de pagaments i la mateixa moneda que la configuració actual, i que no estiguin amagades al vostre compte de gestor de pagaments.

Crear un compte de Google Ads amb pagaments manuals o automàtics des d'un compte de gestor

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració i, a la part superior de la pàgina, seleccioneu Configuració de subcomptes.
  3. Feu clic al botó de més i després a Crea un compte.
  4. Seleccioneu el nom del compte, el tipus, el país, la zona horària i la moneda.
  5. Feu clic a Desa i continua.

Un cop l'hàgiu desat, aneu a la pàgina "Configuració de facturació". Seguiu aquests passos per triar els pagaments automàtics o manuals de Google per al compte nou:

1. Feu clic a Crea una altra configuració amb una forma de pagament diferent a la dreta.
  2. Desplaceu-vos fins als vostres perfils de pagaments enllaçats i feu clic a Afegeix un nou perfil de pagaments.
  3. A "Forma de pagament", seleccioneu Pagaments automàtics o Pagaments manuals.
  4. Incloeu el nom de l'empresa, l'adreça i els detalls de la forma de pagament.
  5. Feu clic a Envia.