Om Google Ads

Hvis du ønsker at nå ud til nye kunder online, kan annoncering med Google Ads være den helt rigtige løsning for dig.

Når du annoncerer med Google Ads, investerer du samtidig i din virksomhed. Sørg for, at du er helt klar over, hvordan Google Ads fungerer, og hvordan denne investering kan hjælpe dig med at få flere kunder – alt sammen inden for dit budget.

Vælg en af nedenstående muligheder for at få flere oplysninger.

Fordele ved Google Ads

Sådan fungerer Google Ads

Hvad sker der herefter?

Når du er klar, kan du oprette en Google Ads-konto og følge denne guide.

TILMELD DIG