Om vanliga bildannonsstorlekar

Om du inte har använt visningsannonsering tidigare, kanske du inte känner till vilka storlekar de vanligaste annonserna har. I den här artikeln visas exempel på annonsstorlekar du kan välja att använda.

Du kan skapa olika storlekar för bildannonser med Annonsgalleri-mallar eller genom att överföra egna anpassade annonser.

Dator: vanliga annonsmått

De här exemplen gäller när annonserna visas på datorer, inte mobiler. Om du läser den här artikeln på mobilen, kanske exempelstorlekarna inte återges korrekt.

Mobil: vanliga annonsmått

De här exemplen gäller avancerade mobila enheter.