Sobre els anuncis de display i la Xarxa de Display de Google

Combinarem la flexibilitat de les campanyes de display estàndard i les capacitats de la IA de les campanyes campanya intel·ligent de display en una única campanya de display. A més dels avantatges de les campanyes intel·ligents de display, ara podeu triar el nivell d'integració de la IA que preferiu per a les ofertes, les creativitats i la segmentació.

Qualsevol campanya intel·ligent de display del vostre compte migrarà sense que hàgiu de fer res. A més, la migració no hauria de provocar fluctuacions en el rendiment de les campanyes. Obteniu més informació sobre les campanyes de display (simplificades recentment).

Les campanyes de display difonen anuncis visualment atractius a la Xarxa de Display de Google. La Xarxa de Display us ajuda a arribar als usuaris mentre naveguen per milions de llocs web, aplicacions i propietats pertanyents a Google (com ara YouTube i Gmail).

Les campanyes de display us ofereixen una solució senzilla i intel·ligent per gestionar les variables complexes de la publicitat de display, i poden ser la manera més fàcil d'ampliar la vostra base de clients i d'aconseguir conversions noves. Amb una campanya de display podeu mostrar anuncis en gairebé qualsevol format a la Xarxa de Display de Google i arribar a usuaris que es trobin en qualsevol etapa del cicle de compra, des dels que han demostrat tenir interès en el que oferiu fins als que ja estan a punt de fer una compra.

Una campanya de display és un tipus de campanya que està disponible a Google Ads.

Avantatges

• Arribeu a persones en diversos llocs: les campanyes de display poden arribar a persones de tot el món en 35 milions de llocs web i d'aplicacions, i a les propietats pertanyents a Google (YouTube i Gmail). Això us permet ampliar el vostre abast més enllà de la Cerca de Google.
  • Creeu campanyes segons els vostres objectius: genereu vendes, contactes i trànsit al lloc web, o bé augmenteu la notorietat i la consideració de la vostra empresa o del vostre producte o servei.
  • Són fàcils d'utilitzar: les campanyes de display utilitzen solucions basades en la IA en la segmentació, les ofertes i els formats per arribar a un públic nou o existent. Això permet que la vostra campanya obtingui els millors resultats sense complicacions.
    • Segmentació optimitzada: trobeu els segments de públic amb més bon rendiment, que inclouen els clients potencials amb més probabilitats d'ajudar-vos a assolir els objectius de conversió. Més informació sobre la segmentació optimitzada
    • Smart Bidding: ofertes que fan servir la IA per optimitzar les conversions o el valor de conversió en cada subhasta. Això us permet estalviar temps i millorar el rendiment. Més informació sobre Smart Bidding
  • Una campanya amb el millor rendiment en pocs minuts: només cal que introduïu els elements bàsics dels anuncis (com ara títols, imatges o logotips), i nosaltres trobarem tants clients com puguem amb el pressupost i amb l'oferta de CPA que controleu.
  • Més intel·ligent, no més difícil: les campanyes de display s'optimitzen al cap de pocs dies. La IA de Google selecciona la millor combinació de recursos per donar el millor rendiment a la vostra campanya. D'aquesta manera, podeu veure els títols, les descripcions, les imatges i els logotips que funcionen més bé.

Com funciona la Xarxa de Display de Google

La Xarxa de Display de Google us ajuda a trobar el públic adequat amb les seves opcions de segmentació, que mostren estratègicament el vostre missatge a clients potencials en el lloc i el moment oportuns. Les campanyes de display inclouen capacitats de la IA que us ajuden a millorar el rendiment de la campanya:

• Ofertes: us recomanem les estratègies de Smart Bidding en funció dels vostres objectius publicitaris. Tanmateix, podeu triar no utilitzar les estratègies d'oferta suggerides i seleccionar-les manualment.
    • Pagament per conversions: podeu pagar per les conversions en comptes dels clics a les campanyes de display que utilitzen ofertes de CPA objectiu. Per fer-ho, en configurar la campanya aneu a la secció "Ofertes", cerqueu la capçalera "Pagament per" i, al menú desplegable, seleccioneu Conversions. Obteniu més informació sobre el pagament per conversions.
  • Creativitats: els anuncis de display són responsius de manera predeterminada (tret que utilitzeu anuncis de display penjats). Això vol dir que podeu penjar recursos diferents a Google Ads i la IA de Google determinarà la combinació òptima de recursos, així com la mida, l'aspecte i el format òptims dels recursos per ajustar-los als espais publicitaris disponibles amb un format d'anunci amb més probabilitats de tenir un bon rendiment.
  • Segmentació: la segmentació optimitzada utilitza informació, com ara paraules clau, a la pàgina de destinació per ajudar-vos a arribar a públics nous i rellevants amb probabilitats de fer una conversió. La segmentació optimitzada s'estableix com a mètode de segmentació predeterminat per a les campanyes de display. Si preferiu no utilitzar la segmentació optimitzada, podeu seleccionar un altre mètode de segmentació.

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions sobre aspectes que us recomanem que resolgueu. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Obteniu informació sobre com es pot configurar la campanya per obtenir els millors resultats.

Anuncis de display responsius

Les campanyes de display utilitzen anuncis de display responsius. Els anuncis de display responsius canvien de mida, d'aspecte i de format per ajustar-se a gairebé tots els espais publicitaris disponibles i millorar el rendiment. Pengeu diversos recursos (imatges, títols, logotips, vídeos i descripcions) a Google Ads i la combinació i la mida òptimes dels recursos es mostraran als anuncis en llocs web, en aplicacions, a YouTube i a Gmail.

També podeu fer servir, sense cap cost, la nostra biblioteca d'imatges. Tant els usuaris novells com els avançats es beneficien dels anuncis responsius, ja que es mostren com a anuncis natius i es combinen amb la font i sensació del lloc web on es publiquen.

Hero image of depicting a responsive display ad example

Com funciona la creació i l'optimització d'anuncis

Suposem que voleu publicar una campanya però no sabeu quines imatges ni quin text heu d'utilitzar als anuncis. Decidiu introduir els recursos (títols, línies de descripció, imatges i logotips) i publicar una campanya. El procés serà el següent:

1. El sistema agafa els recursos que heu proporcionat i els integra en anuncis que s'ajusten per adaptar-se a qualsevol mida o tipus d'anunci estàndard, i selecciona la millor combinació per a cada impressió.
  2. Els anuncis es mostren, segons la segmentació, als usuaris que naveguen per un dels milions de llocs web de la Xarxa de Display.
  3. Quan els recursos acumulen prou dades, podeu consultar informes per saber quin rendiment obteniu.
  4. Això us serveix per esbrinar què funciona i què no, de manera que podeu ajustar la campanya perquè utilitzi les imatges i els textos més eficaços.
  5. Traieu profit de la capacitat del sistema per optimitzar la campanya i, alhora, estalvieu temps.

Altres tipus d'anuncis de display

• Anuncis d'imatge penjats. Podeu crear i penjar anuncis per guiar millor. Els anuncis es poden penjar com a imatges de mides diferents o en HTML5.

Quan es mostren els anuncis de display

A la Xarxa de Cerca podeu arribar als usuaris mentre cerquen productes o serveis específics, mentre que la Xarxa de Display us permet captar l'atenció de la gent en una etapa anterior del cicle de compra. Podeu fer que la gent vegi els anuncis abans no comenci a cercar el que oferiu, cosa que podria ser determinant per a l'estratègia publicitària global. També podeu recordar als usuaris allò que els interessa fent servir els segments de les vostres dades per arribar a les persones que ja han visitat el vostre lloc web o la vostra aplicació.

Com funcionen les dades de rendiment

A mesura que la campanya sigui cada cop més eficaç, us pot interessar veure'n els resultats i gestionar els recursos. L'informe de recursos de les campanyes de display inclou dades de rendiment i anuncis de mostra.

• Exemples d'anuncis: feu clic a "Mostra més mides" per veure més anuncis de mostra en moltes de les mides en què es poden publicar.
  • Dades de rendiment: utilitzeu la taula per veure les dades de cada recurs, com ara quina puntuació dona Google al recurs segons la capacitat de generar conversions.

Planifica per endavant

Els canvis que feu a la Xarxa de Display poden tardar de 12 a 24 hores a aplicar-se i és possible que no es mostrin immediatament. Tingueu-ho present a l'hora de crear una campanya nova o modificar-ne una que ja teniu. Us recomanem que configureu la campanya uns dies abans del llançament i que definiu una data d'inici posterior.

Si heu fet diversos canvis en un període de 24 hores, és possible que no s'apliquin en l'ordre cronològic de l'historial de canvis.

Enllaços profunds

Amb els enllaços profunds activats a l'aplicació, es dirigirà els usuaris al contingut de l'aplicació des dels vostres anuncis de cerca, de display i de compres. Si voleu activar-los per a campanyes d'aquests tipus d'anuncis, creeu enllaços d'aplicació per a Android i enllaços universals per a iOS i activeu Google Analytics for Firebase per fer el seguiment de les conversions d'aplicació. Obteniu més informació sobre els enllaços profunds i sobre les pràctiques recomanades per implementar-los.