Om dynamiske søgeannoncer, annoncerangering og effektivitet

Dynamiske søgeannoncer adskiller sig fra almindelige søgeordsbaserede annoncer, ud fra hvordan de målrettes i forbindelse med søgninger. Brug af dynamiske søgeannoncer har ingen indflydelse på effektiviteten af dine søgeordsannoncer eller på den grad af kontrol, som du har over din konto. Dynamiske søgeannoncer rangeres på samme måde som standardannoncer.

Denne artikel beskriver, hvordan dynamiske søgeannoncer rangeres. Den giver dig samtidig et overblik over, hvordan du kan forbedre din annoncegruppe med negative søgeord, annonceaktiver og indsigt via fanen Rapportering.

Før du begynder

Start med Opret en dynamisk søgeannonce, hvis du ikke har brugt dynamiske søgeannoncer før.

Sådan rangeres dynamiske søgeannoncer

Når de deltager i en auktion, afgøres rangeringen af dynamiske søgeannoncer på samme måde som ved søgeordsbaserede annoncer. Annoncerangering beregnes ved hjælp af dit budbeløb, din annoncekvalitet på auktionstidspunktet (herunder forventet klikrate, annoncerelevans og landingssideoplevelse), grænser for annoncerangering, søgekonteksten (f.eks. personens lokation, enhed, tidspunktet for søgningen, søgetermerne, andre annoncer og søgeresultater, der vises på siden, samt andre brugersignaler og -attributter) samt den forventede effekt af aktiver og andre annonceformater.

Bemærk! Hvis en person søger efter det præcise søgeord, du har målrettet mod i en anden kampagne, kan annoncen fra din søgeordskampagne blive vist i stedet for din dynamiske søgeannonce i følgende tilfælde:

• Hvis de 2 annoncer tilhører samme Google Ads-konto.
  • Hvis de 2 annoncer tilhører 2 forskellige konti, der er tilknyttet din konto. Kontakt din kundeservicerepræsentant, hvis du vil forbinde konti.

Vi viser dog muligvis din dynamiske søgeannonce i stedet for din søgeordsbaserede annonce, hvis en kundes søgeterm er et bredt match eller et sætningsmatch til et af dine søgeord, og hvis din dynamiske søgeannonce har en højere annoncerangering.

Kvalitetsresultat

Det kvalitetsresultat på 1-10, der rapporteres for alle søgeord på din konto, er et estimat over kvaliteten af dine annoncer og de landingssider, der udløses af dem. Der er ingen tilsvarende måde at finde et estimeret kvalitetsresultat for mål for dynamiske annoncer.

Når en annonce indgår en auktion, er det individuelle søgeord ikke en faktor i annoncerangeringen. I stedet ser vi på den forventede effektivitet for annoncen på brugerens søgning. Beregning af annoncerangering for dynamiske søgeannoncer fungerer på samme måde som andre søgeannoncer. Annoncerangeringen bestemmes af faktorer som forventet klikrate, annoncerelevans og landingssideoplevelse.

Negative søgeord

Du kan bruge negative søgeord, ligesom med almindelige annoncegrupper, for at undgå at køre dine annoncer på søgninger, der ikke konverteres til salg. Med dynamiske søgeannoncer kan du styre mål for dynamiske annoncer, annonceskabeloner, bud og budgetter. Du kan tilføje negativer fra rapporten Søgeord eller fra rapporten Søgetermer på fanen Mål for dynamiske annoncer. Når du gennemgår rapporten Søgetermer, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for den søgeforespørgsel, du vil ekskludere, og derefter vælge "Tilføj som negativt søgeord". Dette vil oprette et negativt søgeord for den søgeforespørgsel, som du kan se i rapporten Søgeord.

Overlappende mål for dynamiske annoncer

Hvis 2 mål for dynamiske annoncer er kvalificerede til at vise en søgeforespørgsel i den samme kampagne, viser dynamiske søgeannoncer den landingsside, der er mest relevant for forespørgslen. Hvis målene for dynamiske annoncer er kvalificerede til at vise en søgeforespørgsel i forskellige kampagner, konkurrerer annoncemålene i auktionen.

Overlappende mål for dynamiske annoncer og søgeord

Hvis både målene for dynamiske annoncer og søgeord er kvalificerede til at vise en søgeforespørgsel, vises søgeordene i stedet for. Dette gælder for eksakt matchende søgeord, herunder identiske termer, forkert stavede ord, flertalsformer eller ordstammevarianter. For andre søgeordsmatchtyper konkurrerer dynamiske søgeannoncer på auktionen, hvor annoncemål og søgeord har samme chancer for at blive vist. Få flere oplysninger om lignende søgeord på en Google Ads-konto

Annonceudvidelser

Du kan inkludere en hvilken som helst af vores annonceaktiver i dine dynamiske søgeannoncer for at vise kunderne flere virksomhedsoplysninger, f.eks. flere undersidelinks.

Rapportering

Rapporten Søgetermer viser de termer, som brugerne søgte efter, da de klikkede på din annonce. Den viser også de dynamiske overskrifter og landingssider, der blev valgt til de pågældende søgetermer. I denne rapport kan du også få vist en landingssiderapport for at forstå, hvor effektive bestemte landingssider er. Derudover kan du se den gennemsnitlig klikrate, pris pr. klik og konverteringsdata for dine annoncer. Få flere oplysninger om optimering af din annoncegruppe med dynamiske annoncer og om, hvordan du opretter effektive søgeannoncer.