Løs problemet med en suspenderet app

Hvis din annonce er markeret som "Appen overtræder politikken", er den blevet afvist, fordi appen i din annonce overtræder en eller flere af de politikker, der gælder for apps. Vi ønsker at sikre vores brugere bedst muligt og give dem den bedst mulige oplevelse, og derfor viser vi ikke annoncer for den pågældende app, før appen overholder vores AdWords-politikker. Dette gælder både app-promoveringsannoncer og annoncer for appengagement.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du løser problemet med din app, så dine annoncer kan blive godkendt.

Før du begynder

Hvis du ikke har tilladelse til at ændre din app, skal du kontakte den ansvarlige person, som kan hjælpe dig med at redigere din app. Det er også en god idé at læse AdWords-annonceringspolitikkerne for at få flere oplysninger om, hvad der er tilladt.

Sådan løser du problemet med en suspenderet app

Følg nedenstående vejledning for at løse problemet med en suspenderet app.

Løs problemet med din suspenderede app

Klik på Vejled mig for at se den afviste annonce på din konto, eller læs nedenstående vejledning.
Vejled mig

Trin 1: Find ud af, hvorfor der ikke kan vises annoncer for din app

Din app overtræder en eller flere af vores politikker. Du kan se, hvilken politik din app overtræder, i kolonnen "Status" på siden Annoncer på din konto.

Tip!

Hvis afvisningsårsagen er "Appen overtræder politikken", skal du aktivere kolonnen "Politikdetaljer". Her finder du et link til den specifikke politik, din app overtræder.

Du modtager typisk en e-mail fra adwords-noreply@google.com med et link til nærmere oplysninger om de politikker, som appen overtræder, og oplysninger om, hvordan du løser problemerne. Hvis du ikke har modtaget denne e-mail fra os, eller hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte os for at få nærmere oplysninger om, hvilken politik din annonce overtræder.

Se listen over AdWords-politikker for at få mere kontekst.

Trin 2: Foretag ændringer af din app

Når du ved, hvilken politik din app overtræder, skal du foretage de nødvendige ændringer, så din app overholder vores politikker, og derefter offentliggøre den opdaterede app i appbutikken. De trin, du skal udføre, afhænger af politikken, så husk at besøge den pågældende politiks side for at få nærmere oplysninger. Sørg for, at din app overholder politikken, især når det gælder dens installationsside, startsiden, eventuelle splash-skærme, indlæsnings- eller ansvarsfraskrivelsessider og eventuelt indhold i appen.

Bemærk! Det er ikke alle politikovertrædelser, der kan løses

Se f.eks. vores politikker vedrørende omgåelse af systemer og utroværdig adfærd. Vi er meget selektive omkring de typer af apps, vi tillader, da vi gerne vil beskytte vores brugere. Hvis du ikke kan løse problemerne med din app eller ikke ønsker at gøre det, kan vi ikke køre dine annoncer for den pågældende app.

Trin 3: Indsend din app til os med henblik på fornyet gennemgang

Når du har foretaget de påkrævede ændringer af din app, kan du anmode om en gennemgang af den.

Hvis vores gennemgang viser, at du har løst alle politikovertrædelser, kan vi genaktivere din app og godkende dine annoncer, så de begynder at køre igen. I de fleste tilfælde foretages gennemgangen af en app inden for tre hverdage. Vi sender dig en e-mail, når gennemgangen er fuldført.

Send først dine apps til gennemgang, når du er sikker på, at problemet med overtrædelserne er løst. Hvis dine annoncer eller apps gentagne gange afvises på grund af overtrædelser af vores annonceringspolitikker, kan din AdWords-konto blive suspenderet, så dine annoncer ikke længere kan køre.