Effektivitetsmål: Definition

Et effektivitetsmål giver dig en prognose af effektiviteten for en kampagnegruppe, så du ved, om du er godt på vej til at nå konkrete målbare mål. Hvis det ser ud til, at du ikke når de mål, du har angivet, kan du overveje at justere dine kampagneindstillinger for at øge effektiviteten.

• Effektivitetsmål er tilgængelige til kampagnegrupper.
  • Et effektivitetsmål måles ud fra specifikke mål med relation til metrics såsom antal klik eller konverteringer for en kampagne eller kampagnegruppe.
  • Der kan kun anvendes ét aktivt effektivitetsmål på en kampagnegruppe ad gangen.
  • Du kan angive et effektivitetsmål, når du opretter din kampagnegruppe. Hvis der er tale om en allerede oprettet kampagnegruppe, kan du angive målet på fanen "Effektivitetsmål".