Fem strategier for mobilannonsering

Mobilsøk utgjør mer enn halvparten av søkene på Google.no, og for mange annonsører kommer mesteparten av trafikken fra personer som bruker mobiltelefoner.

Men kundene bruker ikke bare telefonene sine til å søke etter nettstedet ditt. Mobilannonser kan generere oppringinger, appnedlastinger, besøk på mobilnettsteder og mye mer. Her får du noen tips til hvordan du kan nå ut til flere kunder med mobilannonser, for eksempel ved å opprette et mobilnettsted eller telle anropsklikk.

1. Begynn med et mobilvennlig nettsted

Først må du ha et mobilvennlig nettsted. Test mobilhastigheten for nettstedet ditt, og se gjennom tips for responsiv design basert på bedriftens spesifikke mål.
Opprett et effektivt mobilnettstedTest nettstedet ditt

2. Opprett mobilannonser

Du lurer kanskje på hvordan man skriver en «mobilannonse». Når det gjelder mobilannonser, kan du velge mellom flere ulike typer annonser. Den vanligste typen er tekstannonser som er optimalisert for visning på mobilenheter, men det finnes mange flere.
Om mobilannonser | Skreddersy annonser for mobilsøk

3. Konfigurer målretting for mobilenheter

Legg til mobilspesifikk målretting for å være sikker på at mobilkampanjer og -annonser blir vist til folk som bruker mobilenheter. I Søkenettverket bør du se etter søkeord som har skapt engasjement blant personer med mobilenheter.
Finn søkeord som fungerer på mobilenheterVisning av annonser i mobilapper

4. By høyere for mobilenheter

Angi justeringer av bud for mobil hvis du automatisk vil by høyere for visninger på mobilenheter. Dette øker sannsynligheten for at annonsene dine blir vist på mobilenheter.
Gi bud som en proff: justeringer av bud for mobil | Angi en justering av bud for mobil

5. Få mest mulig ut av mikroøyeblikkene

Når du har kjørt en kampanje en stund, lurer du sikkert på hvordan du kan forbedre resultatene. Disse ressursene kan hjelpe deg med å fokusere på bedriftens mål og optimalisere kampanjene dine.
En innføring i mikroøyeblikk | Opprett effektive mobilannonser: Googles anbefalte fremgangsmåter

Flere ressurser