Fem strategier til mobilannoncering

Mobilsøgninger udgør mere end halvdelen af søgningerne på Google.com, og for mange annoncører kommer størstedelen af deres trafik fra personer, der benytter mobiltelefoner.

Dine kunder bruger imidlertid ikke kun deres telefoner til at søge efter dit website. Mobilannoncer kan generere opkald, appdownloads, besøg på mobilwebsites og meget mere. Følgende ressourcer hjælper dig med alt fra oprettelsen af et mobilwebsite til optællingen af klik for at ringe, så du kan fange kunderne, når de er på farten.

1. Læg ud med et mobilvenligt website

I første omgang bør du have et mobilvenligt website. Udsæt dit website for en mobilhastighedstest, og gennemgå de tips til responsivt design, der matcher dine specifikke virksomhedsmål.
Opret et effektivt mobilwebsiteTest dit website

2. Opret dine mobilannoncer

Måske er du i tvivl om, hvordan du skriver en "mobilannonce". Når det gælder mobilannoncer, kan du vælge mellem en række forskellige annoncetyper. Den mest almindelige type er tekstannoncen, der er optimeret til visning på mobilenheder, men der er mange flere.
Om mobilannoncer | Skræddersy annoncer til mobilsøgninger

3. Konfigurer målretning mod mobilenheder

Du sikrer, at dine mobilkampagner og -annoncer vises til personer på mobilenheder ved at tilføje mobilspecifik målretning. Se efter søgeord på Søgenetværket, der genererer engagement fra personer på mobilenheder.
Find dine mobilorienterede søgeord | Vis annoncer i mobilapps

4. Byd højere for mobilenheder

Opret mobilbudjusteringer, så du automatisk byder højere for eksponeringer på mobilenheder. Det øger sandsynligheden for, at dine annoncer vises på mobilenheder.
Byd som de professionelle: Mobilbudjusteringer | Opret en mobilbudjustering

5. Få mest muligt ud af mikroøjeblikke

Når din kampagne har kørt i et stykke tid, kan du få indblik i, hvordan du kan øge din effektivitet. Disse ressourcer kan hjælpe dig med at fokusere dine virksomhedsmål og optimere dine kampagner.
En introduktion til mikroøjeblikke | Opret effektive mobilannoncer: Googles optimale løsninger

Flere ressourcer