Google Ads ‑tilin käyttöoikeuksien hallinnointi

Kun jaat Google Ads ‑tilisi käyttöoikeudet, voit tehdä yhteistyötä yrityksesi muiden työntekijöiden kanssa samalla Google Ads ‑tilillä. Kun olet myöntänyt käyttöoikeudet haluamillesi henkilöille, voit muokata käyttäjän käyttöoikeustasoa tai voit aina poistaa käyttöoikeudet myöhemmin.

Tämä artikkeli sisältää ohjeet Google Ads ‑tilin käyttöoikeuksien myöntämiseen, hyväksymiseen, poistamiseen ja muokkaamiseen.

Ennen kuin aloitat

Henkilöllä, jolle haluat antaa tilisi käyttöoikeudet, on oltava Google-tili, tai hänen on luotava sellainen.

Muistettavaa

Alla olevissa ohjeissa kerrotaan, miten käyttäjä voidaan kutsua käyttämään yksittäistä Google Ads ‑tiliä. Jos käytät Google Adsin hallinnoijan tilejä, katso ohjeet siihen, miten voit pyytää Google Ads ‑tilin linkittämistä hallinnoijan tiliisi.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Pääsyoikeuksien myöntäminen

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa pluspainiketta .
  4. Lisää kutsuttavan sähköpostiosoite ja valitse sitten hänen pääsyoikeustasonsa.
  5. Klikkaa Lähetä kutsu.
  6. Kun henkilö hyväksyy sähköpostikutsusi, saat ilmoituksen tilillesi. Jos haluat peruuttaa kutsun, valitse Toiminnot-sarakkeesta Peruuta.

Käyttöoikeuksien hyväksyminen

Jos sinut kutsutaan käyttämään Google Ads ‑tiliä, saat vahvistussähköpostin. Voit hyväksyä kutsun klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä ja seuraamalla annettuja ohjeita.

Pääsyoikeuksien hyväksyminen vaihtoehtoisella sähköpostiosoitteella

Jos sinut kutsutaan käyttämään Google Ads ‑tiliä sähköpostiosoitteella, joka on lisätty Google-tilillesi vaihtoehtoiseksi sähköpostiosoitteeksi, voit hyväksyä kutsun ja käyttää Google Adsia joko vaihtoehtoisella osoitteella tai Google-tiliisi liitetyllä ensisijaisella sähköpostiosoitteella.

Muista, että jos kirjaudut Google Adsiin vaihtoehtoisella sähköpostiosoitteella, sinun on silti käytettävä Google-tilisi salasanaa (jota käytät myös kirjautuessasi ensisijaisella sähköpostiosoitteella).

Kun olet hyväksynyt kutsun, näyt Google Adsin Pääsyoikeudet ja turvallisuus ‑sivulla käyttäjänä, johon on liitetty sekä vaihtoehtoinen sähköpostiosoitteesi että ensisijainen Google-tilisi sähköpostiosoite.

Pääsyoikeuksien poistaminen

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Etsi poistettava käyttäjä ja klikkaa Toiminnot‑sarakkeesta Poista pääsyoikeudet.

Pääsyoikeustason muokkaaminen

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Vie kohdistin käyttäjän pääsyoikeustason päälle Pääsyoikeustaso-sarakkeessa ja klikkaa sitten näkyviin tulevaa nuolta, jotta voit valita käyttäjälle uuden pääsyoikeustason.