Winkelverkopen

De functie voor winkelverkoopmetingen modelleert het aantal (en de gemodelleerde waarde van) offline aankopen die zijn gedaan nadat uw klanten interactie met uw Google-advertenties hebben gehad. U krijgt de voordelen van zowel rapportage over het aantal transacties via winkelverkopen als rapportage van dynamische waarden. Als u gebruik wilt maken van dynamische rapportage over winkelverkopen, meldt u zich aan voor automatiseringsoplossingen voor winkelverkopen op basis van enquête- en ontvangstgegevens van meer dan 10 miljoen gebruikers van de Google Opinion Rewards-app, samenwerking met externe partners of door uw first-party gegevens op een privacyveilige manier te uploaden. Zo krijgt u inzicht in de werkelijke waarde van uw advertenties en kunt u nagaan hoe de advertenties zijn omgezet in offline transacties en opbrengst. Winkelverkoopmetingen zijn beschikbaar voor winkels, restaurants en OEM's of regionale dealergroepen in de automobielindustrie als ze voldoen aan de deelnamevereisten.