Vendes a la botiga

El mesurament de vendes a la botiga modelitza el nombre de compres fora de línia que s'han produït després que els clients hagin interaccionat amb els vostres anuncis de Google, així com el valor modelitzat d'aquestes compres. Podeu gaudir dels avantatges tant dels informes de recompte de transaccions de vendes a la botiga com dels informes de valors dinàmics. Per utilitzar els informes dinàmics de vendes a la botiga, podeu activar les solucions d'automatització de vendes a la botiga basades en dades d'enquestes i de rebuts de més de 10 milions d'usuaris de l'aplicació Google Opinion Rewards, o basades en col·laboracions amb tercers o en dades pròpies que pengeu de manera segura pel que fa a la privadesa. Això us permet conèixer el valor real dels anuncis i comprovar com es tradueixen en ingressos i transaccions fora de línia. El mesurament de vendes a la botiga està disponible per als comerços al detall, restaurants i OEM o grups de concessionaris regionals d'automoció que compleixin els requisits d'idoneïtat.