Om Google AdWords

Hvis du ønsker å nå ut til nye kunder på nettet, kan det være lurt å annonsere med Google AdWords.

AdWords

Når du annonserer med AdWords, investerer du i bedriften din. Gjør deg kjent med hvordan AdWords fungerer, og hvordan denne investeringen kan bidra til økt omsetning for bedriften din – innenfor et budsjett du selv angir.

Finn ut mer ved å velge et av emnene nedenfor.

Fordeler med AdWords

Slik fungerer AdWords

Hva du kan forvente

Når du er klar, kan du registrere deg for en AdWords-konto og følge denne veiledningen.

Registrer deg