Om opkaldsannoncer

Opkaldsannoncer er beregnet til at tilskynde folk til at ringe til din virksomhed, og de vises kun på enheder, der kan foretages opkald fra. Når en potentiel kunde klikker på knappen "Ring" i din annonce, foretager annoncen et opkald til dig fra vedkommendes enhed.

Før du begynder

Opkaldsannoncer kan bruge de samme telefonnumre, som du måske allerede bruger til dine aktiver til opkald. Få flere oplysninger om aktiver til opkald.

Sådan fungerer opkaldsannoncer

1. Din annonce vinder en auktion og vises på Søgenetværket.
  2. En person trykker på knappen "Ring" i din annonce.
  3. Opkaldsfunktionen på vedkommendes mobiltelefon åbnes med telefonnummeret angivet (enten dit eget nummer eller et Google-viderestillingsnummer, afhængigt af dine indstillinger).
  4. Personen trykker på opkaldsknappen for at foretage opkaldet.

Du skal angive følgende oplysninger, når du opretter dine annoncer:

• To overskrifter (valgfri, anbefales dog)
  • Navnet på din virksomhed
  • Dit telefonnummer
  • To linjer med beskrivende tekst
  • En vist sti (valgfrit)
  • En endelig webadresse (valgfrit, men anbefales. Hvis den angives, vises der et brugerorienteret link til websiden)
  • En valgfri bekræftelseswebadresse, som er webadressen på en webside, der viser din virksomheds telefonnummer. Dette felt vises ikke direkte i din annonce.

Disse felter kan vises, når din annonce vises på mobilenheder. Nogle af dem kan dog være skjult for at udnytte skærmpladsen bedst muligt på disse enheder.

Udvalgte aktiver, såsom aktiver til websiteinfo og aktiver til infotekst, er også kvalificerede til at blive vist sammen med din annonce. Få flere oplysninger om aktiver.

Hvis du har angivet en endelig webadresse, fører klik på din opkaldsoverskrift eller beskrivelse brugeren til dit websites landingsside, og et klik på en opkaldsknap starter et opkald direkte til din virksomhed. Hvis du ikke har angivet en endelig webadresse, vises der ikke en overskrift, der kan trykkes på, og knappen "Ring" starter et opkald. Når du angiver verificeringswebadressen, som kan være adressen på landingssiden for din virksomhed, er det kun for at verificere din annonce og dit telefonnummer. Den vises ikke direkte i din annonce. Få flere oplysninger om verificering af telefonnummer.

Oplysninger Eksempelannonce Tegnbegrænsning for de fleste sprog Tegnbegrænsning for dobbeltbreddesprog*
Overskrift 1 (valgfri) Overskrift 1 30 tegn 15 tegn
Overskrift 2 (valgfri) Overskrift 2 30 tegn 15 tegn
Virksomhedsnavn Virksomhedsnavn 25 tegn 12 tegn
Telefonnummer Ring på: 86 12 34 56 ingen ingen
Beskrivelseslinje 1 Beskrivelseslinje 1 90 tegn 45 tegn
Beskrivelseslinje 2 (valgfri) Beskrivelseslinje 2 90 tegn 45 tegn
Vist sti (2)

www.eksempel.dk

Bemærk! Den viste sti udfyldes med det domæne, der bruges i enten den endelige webadresse eller verificeringswebadressen, afhængigt af hvad der er angivet i annoncematerialet.
15 tegn 7 tegn
Verificeringswebadresse www.eksempel.dk/kontakt Ingen Ingen
Endelig webadresse ww.example.com/products Ingen Ingen

* Dobbeltbreddesprog er sprog, der bruger tegn med dobbelt bredde, f.eks. kinesisk, japansk og koreansk.