Om kampanjer av typen Endast Display-nätverket

Kampanjer av typen Endast Display-nätverket är bäst om du vill visa annonser på webbplatser och i appar där innehållet har ett samband med dina sökord.

I den här artikeln förklarar vi de olika komponenterna i kampanjer av typen Endast Display-nätverket och hur du kan använda dem. Läs mer om hur dina annonser visas i Display-nätverket.

Så fungerar det

Annonserna matchas med webbplatser eller mobilappar (kallas även placeringar) vars innehåll har ett samband med ditt företag eller dina kunders intressen. Du ställer in inriktning som matchar dina annonser med de mest relevanta webbplatserna i Display-nätverket utifrån ämne, intresserade målgrupper, demografi och mer. Läs mer om inriktningsfunktionerna i Display-nätverket

Display Network only campaign

Anledningar att välja den här kampanjtypen

• Rekommenderas för mer erfarna AdWords-annonsörer.
  • Du vill nå kunder när de surfar online.
  • Du vill skapa medvetenhet om ditt varumärke hos en stor målgrupp.

Kampanjer av typen Endast Display-nätverket fokuserar oftast på att öka medvetenheten om ditt företag eller ge ett starkt intryck av varumärket. De här kampanjerna har ett bredare utbud av annonsformat och fler olika sätt att nå kunderna baserat på deras intressen.

Exempel

Du arbetar på ett skivbolag och vill stärka exponeringen av ett band eller öka biljettförsäljningen.

Med en kampanj av typen Endast Display-nätverket kan du nå personer som besöker webbplatser med musiktema, till exempel bloggar om konserter eller webbplatser som recenserar ny musik.

Undertyper i kampanjer av typen Endast Display-nätverket

Endast Display-nätverket (Alla funktioner – Standard kan inte användas)

Text-, bild-, multimedie- och videoannonser som visas i Googles Display-nätverk.

• Grundläggande platsinriktning
  • Grundläggande inställningar för budgivning och budget
  • Vanliga annonstillägg för att infoga telefonnummer, webbadress eller länk till sociala medier
  • Språkinriktning
  • Inriktning på operativsystem, enhetsmodeller, leverantörer och trådlösa nätverk
  • Annonsvisningsmetoder och alla annonstillägg

Specialiserade kampanjtyper för Endast Display-nätverket