Om automatiske sluttskjermer for videoannonser

Sluttskjerm for mobilMed automatiske sluttskjermer blir videoannonsene dine interaktive ved at det vises en automatisk generert sluttskjerm på slutten av videoen din med informasjon om produktene og tjenestene du tilbyr. Skjermen vises i noen sekunder etter at videoen din er ferdig avspilt.

Med sluttskjermer kan du nå kampanjemålene dine ved å oppmuntre brukerne til å utføre en handling, for eksempel installere mobilappen din eller kjøpe produktene dine.

Når du viser en sluttskjerm på slutten av videoen, påvirker ikke dette måten vi fakturerer for annonsen eller teller visninger på. Det er bare nok en mulighet til å samhandle med kunden, og skjermen vises med en gang brukeren har sett gjennom hele videoen din.

Merk: Denne artikkelen omhandler automatisk genererte sluttskjermer, som er tilgjengelige for visse videoannonser i Google Ads. Du kan også legge til sluttskjermer manuelt i videoer på YouTube. Finn ut mer om hvordan du legger til sluttskjermer i videoer på YouTube

Slik fungerer de

Sluttskjermer vises som standard etter kvalifiserte videoannonser. De genereres automatisk på grunnlag av informasjon fra kampanjen din. I en kampanje for installering av mobilapper vises det detaljer om appen din på sluttskjermen, for eksempel navn, ikon og pris, sammen med en link til installering av appen.

Link til beslektet innhold