Doel-CPA's voor advertentiegroepen instellen

In Google Ads kunt u doel-CPA-biedingen gebruiken, een automatische biedstrategie die biedingen instelt met AI om zo veel mogelijk conversies binnen uw budget te krijgen. Als u doel-CPA wilt gebruiken, stelt u doelkosten per actie (CPA) in. Deze gegevens worden dan gebruikt om biedingen te optimaliseren voor alle campagnes en advertentiegroepen die aan uw biedstrategie zijn gekoppeld.

Opmerking: U kunt afzonderlijke doel-CPA- of doel-ROAS-biedingen instellen op advertentiegroepniveau, maar de strategie die wordt gebruikt om biedingen te plaatsen, wordt nu beheerd op portfolioniveau.

Voordat u begint

Als u nog geen biedstrategie voor doel-CPA heeft ingesteld, lees dan eerst meer informatie over doel-CPA-biedingen.

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Advertentiegroepen.
  4. Zoek naar een advertentiegroep die een biedstrategie voor doel-CPA gebruikt.
  5. Klik op het getal in de kolom 'Doel-CPA'.
  6. Voer in het weergegeven dialoogvenster de door u gewenste doel-CPA voor de advertentiegroep in.
  7. Klik op Opslaan.