Miten Google käyttää asiakaskohdistusdataa?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten käsittelemme asiakaskohdistusta varten lataamiasi datatiedostoja.

Google Adsin asiakaskohdistuksessa voidaan hyödyntää tietoja, jotka asiakas on jakanut sinulle, jotta tavoitat asiakkaat, olivatpa he missä tahansa. Mainoksia näytetään asiakkaille sen datan perusteella, jota jaat heistä Googlelle.

Ymmärrämme, että asiakkaidesi tiedot ovat tärkeitä ja arkaluontoisia, ja sitoudumme suojaamaan meille jakamiasi tietoja, jotta ne pysyvät luottamuksellisina.

Datan käsittely

Lataamiasi asiakasdatatiedostoja käytetään yksinomaan asiakkaidesi ja Google-tilien välisten vastaavuuksien hakemiseen sekä sen varmistamiseen, että Google Adsin asiakaskohdistusta käyttävät kampanjat ovat käytäntöjemme mukaisia. Huolehdimme datasi luottamuksellisuudesta ja suojauksesta noudattamalla samoja alan johtavia standardeja kuin omien käyttäjiemme datan suojaamisessa.

Google ei saa todellisia sähköpostiosoitteita. Googlen järjestelmä muuntaa Google-tilien yhteystiedot, esimerkiksi sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, tiivistetyiksi koodeiksi turvallisen SHA-256-tiivistysalgoritmin avulla. Se on yksisuuntainen tiivistämismenetelmä, jonka salausta Google ei pura.

Näin käsittelemme lataamiasi datatiedostoja:

• Rajoitettu datan käyttö: Emme käytä datatiedostojasi muihin tarkoituksiin kuin asiakaskohdistusyleisöjen luomiseen ja käytäntöjenmukaisuuden varmistamiseen. Emme luo asiakkaistasi profiileja tai paranna niitä datatiedostojesi avulla.
  • Rajoitettu pääsy dataan: Emme jaa datatiedostojasi muille Google-tiimeille muihin tarkoituksiin kuin asiakaskohdistusyleisöjen luomiseen ja käytäntöjenmukaisuuden varmistamiseen. Datatiedostojesi luvaton käyttö on estetty työntekijöiden pääsyoikeuksien hallinnalla.
  • Rajoitettu datan jako: Emme jaa datatiedostojasi kolmansille osapuolille (esimerkiksi muille mainostajille). Google voi jakaa tätä dataa täyttääkseen sovellettavan lain, asetuksen tai oikeusprosessin vaatimukset tai jos asiasta on tehty täytäntöönpanokelpoinen viranomaispäätös.
  • Rajoitettu datan säilytys: Säilytämme datatiedostoja vain niin kauan kuin asiakaskohdistusyleisöjen luominen ja käytäntöjenmukaisuuden varmistaminen vaatii. Kun nämä prosessit ovat päättyneet, Google Ads APIn kautta lataamasi datatiedostot poistetaan viipymättä.

Olemme myös sitoutuneet varmistamaan, että datatiedostojen tallentamiseen käytetyt järjestelmät ovat turvallisia ja luotettavia. Googlen turvallisuussuunnittelutiimit keskittyvät suojelemaan järjestelmiämme ulkoisilta uhilta. Lisäksi kaikki datasi tallennetaan salatussa muodossa luvattoman pääsyn estämiseksi.

Emme luo Google-käyttäjistä profiileja tai paranna niitä sillä perusteella, että he ovat osa asiakaskohdistusyleisöäsi. Emme myöskään kerro kolmansille osapuolille, kuten muille mainostajille, että Google-käyttäjä kuuluu asiakaskohdistusyleisöösi. Luotaessa samankaltaisia yleisöjä saatamme verrata asiakaskohdistusyleisöösi kuuluvien Google-käyttäjien profiileja muiden Google-käyttäjien profiileihin. Muiden Googlen mainontatuotteiden tapaan saatamme käyttää impressioista tai klikkauksista asiakaskohdistuksen yhteydessä saatuja tietoja Google Adsin ja muiden Googlen tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.

Dataturvallisuussertifioinnit

ISO 27001

Google on saanut ISO 27001 ‑sertifioinnin järjestelmille, sovelluksille, henkilöstölle, teknologioille, prosesseille ja palvelinkeskuksille, jotka ovat useiden Google-tuotteiden, myös asiakaskohdistuksen, käytössä. Lataa Google Ads/Analytics Scope Expansion Certificate — ISO27001 (PDF) tai lue lisää ISO 27001 ‑sertifioinnista.

Tietoja asiakasdatan kohdistamisesta

Lue lisää latauksesta ja siitä, miten Google kohdistaa asiakasdatasi Google-tileihin.

Päivitetty viimeksi huhtikuussa 2021