Sånn kan du se daglige kostnader på kampanje- og kontonivå

Merk: Informasjonen i denne artikkelen er myntet på brukere med månedlig fakturering. Hvis du foretar manuelle forskuddsbetalinger eller blir belastet automatisk, kan du lese artikkelen Om den nye Faktureringsaktivitet-siden.

Transaksjoner-siden i kontoen din kan du se de månedlige kostnadene som er påløpt i hver kampanje. Hvis du imidlertid vil se de daglige kostnadene knyttet til én eller flere av kampanjene – eller til og med kontoen i sin helhet – må du åpne «Fakturert kostnad»-rapporten.

I denne rapporten kan du også se totalkostnaden kontra den fakturerte kostnaden for hver kampanje.

• Totalkostnaden er kostnaden av alle klikkene eller visningene du oppnådde med kampanjen.
  • Den fakturerte kostnaden er det faktiske pengebeløpet du må betale, etter at det er gjort justeringer i kontoen med tanke på ting som blant annet overlevering og ugyldig aktivitet.

Se daglige kostnader på kampanje- eller kontonivå på Transaksjoner-siden

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Transaksjoner.
    • Sånn kan du se de daglige kostnadene som påløper i kampanjer: Sørg først for at du bruker den detaljerte transaksjonsoversikten, finn så den aktuelle måneden, og klikk på navnet på den kampanjen i Beskrivelse-kolonnen du vil se hva har av daglige kostnader. Nå åpnes rapporten om de fakturerte kostnadene dine, som er forhåndsfiltrert og bare inneholder den aktuelle kampanjens daglige kostnader i løpet av den måneden.
    • For å se kontoens daglige kostnader: Sørg for at du bytter til sammendragsvisningen øverst på Transaksjoner-siden. Finn Kostnader-raden for måneden du vil se nærmere på, og klikk på Kampanjeaktivitet-elementet i Beskrivelse-kolonnen. Nå åpnes rapporten om de fakturerte kostnadene dine, som er forhåndsfiltrert og inneholder alle kampanjene i kontoen i sin helhet i den aktuelle måneden.

Se daglige kostnader på kampanje- eller kontonivå på Rapporter-siden

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Statistikk og rapporter-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Rapportredigereren.
  4. Klikk på Forhåndsdefinerte rapporter (dimensjoner), Annet og så på Fakturert kostnad. Du får som standard se de daglige kostnadene påløpt i hver enkelt kampanje det ble vist annonser via i løpet av den siste måneden.

Se en detaljert oversikt over de daglige kostnadene påløpt én kampanje eller flere kampanjer

1. Klikk på filterikonet til høyre på siden, og velg Budsjettnavn. Budsjettnavnet samsvarer med kampanjenavnet ditt, slik som sistnevnte vises på Kampanjer-siden i Google Ads-kontoen din.
  2. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av de kampanjene du vil se hva har av daglige kostnader, til venstre i dialogboksen. (Du kan også søke etter kampanjer og velge fra søkeresultatene, men hvis du vil se de daglige kostnadene for alle kampanjene, er det bare å merke av i avmerkingsboksen helt øverst, ved siden av det totale resultatantallet.)
  3. Klikk på Bruk.

Se detaljert informasjon om daglige kostnader på kontonivå

1. Klikk på Budsjettnavn øverst til høyre i Rad-delen i tabellmenyen.
  2. Klikk på Slett.

Med dette fjerner du Budsjettnavn-kolonnen, og i rapporten kan du nå se detaljert informasjon om de daglige kostnadene som påløp kontoen i sin helhet i den aktuelle tidsperioden.

Sånn kan du tilpasse rapporten

Akkurat som med andre rapporter i Google Ads-kontoen din kan du også tilpasse denne rapporten. Du kan tilpasse den slik:

• Juster datoperioden: Klikk på datoperioden øverst til høyre på siden.
  • Omorganiser kolonnene:
    • For å legge til kolonner i tabellen, klikk på Endre kolonner. Velg blant beregningene og dimensjonene som vises til høyre, og legg dem til i rapporten ved å klikke på plussikonet.
    • For å fjerne kolonner fra tabellen, klikk på kolonnen du vil fjerne, i Kolonne-delen i tabellmenyen, og klikk så på Slett.
    • For å endre størrelsen på en kolonne, klikk på og dra kanten av kolonneoverskriften mot venstre eller høyre. Finn ut mer om å legge til og fjerne kolonner.
  • Sorter data: For å sortere elementene i tabellen, klikk på overskriften til den kolonnen du vil sortere dataene etter. Klikk på overskriften på nytt for å reversere rekkefølgen.
  • Se dataene i en tabell eller et punktdiagram, linjediagram, sektordiagram eller stolpediagram: For å bytte fra ett alternativ til et annet, klikk på Tabell-rullegardinmenyen i tabellmenyen, og velg ønsket alternativ.
  • Eksporter data i CSV-, PDF- eller Excel-format samt i andre formater: Klikk på nedlastingsknappen øverst til høyre.

Linker til beslektet innhold