Oferta de CPC màxim: definició

Oferta que establiu per determinar l'import màxim que voleu pagar per cada clic que es faci a l’anunci.

Max CPC bid
  • Els clics que els usuaris facin al vostre anunci no us costaran més de l'oferta de cost per clic màxim (o "CPC màx.") que establiu. Per exemple, si establiu una oferta de CPC màx. de 2 €, mai no pagareu més d'aquest import per cada clic que rebi el vostre anunci. L'import real que pagueu s'anomena CPC real i es mostra a la columna "CPC mitjà" del compte.
  • En general, una oferta més alta fa que l'anunci tingui una posició superior a la pàgina.
  • Podeu triar les ofertes manuals (en què escolliu els imports d'oferta que voleu) o les ofertes automàtiques (en què definiu un pressupost diari mitjà objectiu, i el sistema de Google Ads ajusta automàticament les ofertes de CPC màx. en nom vostre, amb l'objectiu d'aconseguir el màxim nombre de clics possible sense superar el pressupost). En el cas de les ofertes manuals, heu d'establir una oferta de CPC màxim per a tot un grup d'anuncis, però també podeu definir ofertes diferents per a cada paraula clau.

Quan es pot superar el CPC màx.:

Si utilitzeu les funcions següents, l'oferta real pot ser superior a l'oferta de CPC màx. que hàgiu establert: