Opret tilpassede parametre til avanceret sporing

Tilpassede parametre er en avanceret type webadresseparametre, som du kan føje til din annonces webadresser for landingsside. I modsætning til hvordan det forholder sig med ValueTrack-parametre, kan du her vælge, hvilke værdier dine tilpassede parametre skal registrere, når nogen klikker på din annonce.

Denne artikel beskriver de trin, du skal udføre for at konfigurere tilpassede parametre på forskellige niveauer på din konto.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med sporing i Google Ads eller ValueTrack-parametre, kan du læse Om sporing i Google Ads og Brug af ValueTrack-parametre i din sporingsskabelon, før du går i gang.

Vejledning i konfiguration af tilpassede parametre

Trin 1: Vælg et niveau

Du kan oprette op til 8 tilpassede parametre på et hvilket som helst niveau på din konto bortset fra kontoniveau. Hvis dine tilpassede parametre har samme navn, bruger Google Ads den mest specifikke tilpassede parameter, du har oprettet. Hvis du opretter en tilpasset parameter for en annoncegruppe (f.eks. {_color}=red) og en tilpasset parameter for en af annoncerne i annoncegruppen (f.eks. {_color}=blue), bruger Google Ads altså den tilpassede parameter på annonceniveau ({_color}=blue).

Trin 2: Definer dine tilpassede parametre

Tilpassede parametre består af to dele:

• Navn: Op til 16 alfanumeriske tegn
  • Værdi: Op til 250 tegn (kan indeholde alle tegn, f.eks. | ; _ / ^ ( !), samt ValueTrack-parametre)

Det er helt op til dig, hvad du angiver som navn og værdi. Hvis du f.eks. har et særskilt id for hvert af dine søgeord, kan du oprette en tilpasset parameter, der ser således ud: {_mykwid}=1234.

Trin 3: Tilføj din tilpassede parameter i feltet "Tilpasset parameter"

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret eller rediger tilpassede parametre på kampagneniveau

Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  1. Log på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på den kampagne, du vil redigere.
  4. Vælg Valgmuligheder for kampagnens webadresse under "Yderligere indstillinger".
  5. Angiv navn og værdi for dine tilpassede parametre ud for "Tilpasset parameter".
  6. Klik på Gem.

Rediger dine tilpassede parametre ved at følge trin 1-6 ovenfor, foretage ændringerne og klikke på Gem.

Opret eller rediger flere tilpassede parametre på annonceniveau på én gang

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver.
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for alle de annoncer, du vil føje tilpassede parametre til.
  4. Klik på Rediger på den blå bjælke over tabellen, og vælg derefter Rediger tilpassede parametre på rullemenuen.
  5. Angiv navn og værdi for dine tilpassede parametre ud for "Tilføj parametre".
  6. Klik på Tilføj.
  7. Klik på Anvend.

Rediger dine tilpassede parametre ved at følge trin 1-5 ovenfor. Foretag ændringerne, og klik på Anvend.

Rediger tilpassede parametre på annonceniveau

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver.
  3. Hold markøren over den annonce, du vil redigere, og klik på blyantikonet .
  4. Klik på pilen øverst til højre for at udvide redigeringspanelet.
  5. Angiv navn og værdi for dine tilpassede parametre i sektionen "Muligheder med hensyn til webadresser til annonce".
  6. Klik på Gem ny annonce. Når du gemmer den nye annonce, sendes den til gennemgang, og den gamle annonce fjernes.

Opret eller rediger tilpassede parametre på annoncegruppe- eller søgeordsniveau

Føj først kolonnen "Tilpassede parametre" til din annoncegruppe- eller søgeordstabel:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Søgeord eller Annoncegrupper.
  3. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet, og vælg Rediger kolonner.
  4. Klik på Attributter.
  5. Vælg Tilpasset parameter
  6. Klik på Anvend.

Tilføj nu din tilpassede parameter:

1. Hold markøren over en vilkårlig post i kolonnen "Tilpasset parameter", og klik på blyantikonet Rediger, når det vises.
  2. Angiv navn og værdi for dine tilpassede parametre.
  3. Klik på Gem.

Rediger dine tilpassede parametre ved at følge trin 1-2 i anden sektion, foretage ændringerne og klikke på Gem.

Opret eller rediger tilpassede parametre på undersidelinkniveau

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver i sidemenuen, og klik derefter på Aktiver øverst på siden.
  3. Klik på plusknappen Add button (plus button FAB).png, og vælg Aktiver til undersidelink.
  4. Vælg det niveau, du ønsker at føje undersidelinket til, på rullemenuen "Føj til".
  5. Hvis du vil bruge et eksisterende undersidelink, skal du klikke på Brug eksisterende og vælge de undersidelinks, du ønsker at tilføje.
  6. Klik på Opret nyt for at oprette et nyt undersidelink.
  7. Udfyld teksten til undersidelinket og webadressen.
  8. Angiv yderligere tekst om dit link i felterne under Beskrivelse (valgfrit, men anbefales på det kraftigste). Når du udfylder de to linjer i beskrivelsen, er dit undersidelink muligvis kvalificeret til at blive vist med disse oplysninger.
  9. Tilføj dine tilpassede parametre under "Valgmuligheder for webadresse til undersidelink".
  10. Vælg, om der skal bruges en anden webadresse til mobilenheder.
  11. Klik på Gem.

Rediger dine tilpassede parametre ved at følge trin 1-2 ovenfor. Derefter skal du gøre følgende:

1. Klik på "Aktivtype" på den blå bjælke oven for tabellen. Vælg Aktiv til undersidelink i rullemenuen, og klik derefter på Anvend.
  2. Hold markøren over den udvidelse med undersidelinks, du vil redigere, og klik på blyantikonet , når det vises.
  3. Klik på pilen øverst til højre for at udvide redigeringspanelet.
  4. Angiv navn og værdi for dine tilpassede parametre i sektionen "Valgmuligheder for webadresse til undersidelink".
    1. Husk! De ændringer, du foretager, anvendes på alle annoncegrupper, kampagner eller konti, der deler det aktuelle undersidelink.
  5. Klik på Gem, når du er færdig med at redigere.

Trin 4: Tilføj din tilpassede parameter i feltet "Sporingsskabelon"

Angiv til sidst din tilpassede parameters navn i sporingsskabelonen sammen med de obligatoriske ValueTrack-parametre (f.eks. {lpurl}?color={_color}). Når der bliver klikket på din annonce, erstatter Google Ads navnet med den værdi, du har defineret i din tilpassede parameter.

Bemærk! Der kan gå 24-48 timer, før ændringer af sporingsskabeloner afspejles i de annoncer, der vises, efter at opdateringerne er foretaget.