Muligheder for søgeordsmatchning: Definition

Indstillinger for hvert søgeord, der hjælper dig med at kontrollere, hvor godt søgeordet skal matche med en persons søgeterm for at udløse visning af din annonce.

Hvert søgeord bruger en søgeordstype som hjælp til at kontrollere, hvilke søgninger der bør udløse visning af din annonce. Du kan vælge en eller flere søgeordstyper til et søgeord. Hvis du ikke angiver en bestemt søgeordstype, opfattes søgeord som fleksible søgninger.

Få flere oplysninger