Søgeord: definition

Ord eller udtryk, der beskriver dit produkt eller din tjeneste, og som du vælger for at hjælpe med at bestemme, hvornår og hvor din annonce kan vises.

• De søgeord, som du vælger, bruges til at vise dine annoncer til folk. Vælg relevante søgeord af høj kvalitet til din annoncekampagne for bedre at kunne nå ud til de mest interesserede personer, hvor sandsynligheden for, at de bliver kunder, er størst.
  • Når nogen søger på Google, kan din annonce være kvalificeret til at blive vist på baggrund af ligheden mellem dine søgeord og personens søgeudtryk samt søgeordstyperne. Søgeord bruges også til at matche din annonce med websites på Google Displaynetværket, der er relateret til dine søgeord og annoncer.

• En god søgeordsliste kan hjælpe dig med at optimere effektiviteten af dine annoncer og med at undgå høje priser. Dårlige søgeord kan i sidste ende medføre højere priser og en lavere annonceposition.
  • Du kan føje søgeordstyper til dine søgeord for at kunne styre, hvilke søgninger din annonce kan matches med.

Sådan fungerer søgeord
Sådan opretter du en god søgeordsliste
Få flere oplysninger om brug af søgeordstyper
Se flere artikler om søgeord