Google Ads: Definition

Google Ads er Googles program til onlineannoncering. I Google Ads kan du oprette onlineannoncer for at nå ud til folk netop på det tidspunkt, hvor de er interesseret i dine produkter og tjenester.

• Google Ads er et produkt, som du kan bruge til at promovere din virksomhed, hjælpe med at sælge produkter og tjenester, skabe opmærksomhed og øge trafikken på dit website.
  • Google Ads-konti administreres online, så du kan altid oprette og ændre din annoncekampagne, herunder din annoncetekst, dine indstillinger og dit budget.
  • Der er ikke nogen binding til et bestemt minimumsbeløb, og du lægger og styrer dit eget budget. Du vælger, hvor dine annoncer bliver vist, og angiver et budget, som du har det godt med – og du kan nemt måle effekten af din annonce.

Om Google Ads
Opsæt din konto, og start med at annoncere
Udforsk Google Ads