Om eksperimentstatuser

Statusen som kampanjeeksperimenter er tilordnet, indikerer om de er brukt eller ikke, og om det finnes noen problemer med å bruke dem.

I denne artikkelen forklarer vi hva de ulike eksperimentstatusene betyr.

Merk: Eksperimenter ble tidligere omtalt som «utkast og eksperimenter».

Om eksperimentstatuser

Du kan se tabellen over eksperimenter ved å klikke på «Kampanjer»-ikonet Campaigns Icon på hovedmenyen, gå til «Kampanjer», klikke på «Eksperimenter», og gå til «Alle eksperimenter»-fanen. Hvert eksperiment i «Alle eksperimenter»-tabellen skal være forbundet med en status, som du finner i «Status»-kolonnen.

Dette betyr de enkelte statusene:

• Opprettes: Eksperimentet blir opprettet.
  • Konfigurasjon: Eksperimentet er ennå ikke ferdig opprettet.
  • Aktivt: Eksperimentet kjøres.
  • Planlagt: Eksperimentet er planlagt å starte opp på et senere tidspunkt.
  • Avsluttet: Eksperimentet er avsluttet.
  • Tas i bruk: Eksperimentet tas i bruk i den opprinnelige kampanjen.
  • I bruk: Eksperimentet er tatt i bruk i den opprinnelige kampanjen.
  • Kan ikke tas i bruk: Eksperimentet kan ikke tas i bruk i den opprinnelige kampanjen. Klikk på denne statusen for å forstå grunnen til dette og forsøke å igangsette eksperimentet på nytt.
  • Kunne ikke opprettes: Eksperimentet kunne ikke opprettes.
  • Fjernet: Eksperimentet er avsluttet eller fjernet, og du kan ikke lenger bruke det i kampanjer.
  • Ny kampanje: Eksperimentet ble omsatt i en ny kampanje.