Konfigurer sporing med ValueTrack-parametre

ValueTrack-parametre bruges til at spore oplysninger om kilden for et annonceklik. Når du føjer disse parametre til dine annoncer og kampagner, kan du se, om de personer, der klikkede på dine annoncer, brugte mobilenheder, hvor de kom fra, da de klikkede på dine annoncer, og meget mere.

I denne artikel kan du læse mere om de trin, du skal følge for at tilføje ValueTrack-parametre under "Valgmuligheder for webadresse". Vi foreslår, at du bruger ValueTrack-parametre i din sporingsskabelon, men du kan også indsætte dem i din endelige webadresse og i tilpassede parametre.

Bemærk! ValueTrack-id'er er 64-bit.

Før du begynder

Hvis du ikke har brugt ValueTrack-parametre før eller ikke ved, hvordan sporing fungerer, kan du gennemgå følgende:

Sådan fungerer det

Sporingsskabeloner på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau skal indeholde en ValueTrack-parameter, der indsætter din endelige webadresse, f.eks. {lpurl}. Når der bliver klikket på din annonce, indsætter din endelige webadresse efter disse parametre. Hvis du ikke inkluderer en parameter for indsættelse af webadresse i din sporingsskabelon, bliver webadressen for landingssiden forkert, og siden kan ikke vises.

Hvis du vil føje mere end én ValueTrack-parameter til én enkelt webadresse, skal du blot tilføje dem begge i din webadresse ved hjælp af et og-tegn (&) på følgende måde:{lpurl}?matchtype={matchtype}&enhed={device}.

Bemærk! Dynamiske søgeannoncer og automatiske mål kræver ValueTrack-parametre, der indsætter den endelige webadresse (f.eks. {lpurl}, {escapedlpurl} eller {lpurl+2}) på alle niveauer.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på en af konfigurationsvejledningerne nedenfor, og følg den.
Konfigurer eller rediger en sporingsskabelon med ValueTrack-parametre på kampagneniveau
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på fanen Indstillinger øverst, og vælg "Kampagneindstillinger".
  5. Føj kolonnen "Sporingsskabelon" til din tabel.
    1. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen og derefter på Rediger kolonner.
    2. Udvid indstillingen "Attributter", og klik på Sporingsskabelon.
    3. Klik på Anvend.
  6. Brug det vandrette rullepanel nederst til at rulle i tabellen for at finde den tilføjede kolonne.
  7. Hold markøren over en post i kolonnen "Sporingsskabelon".
  8. Klik på blyantikonet Edit, når det vises.
  9. Rediger sporingsskabelonen, eller indtast {lpurl}, et spørgsmålstegn og derefter eventuelle ValueTrack-parametre, som du vil bruge, adskilt af og-tegn (&). Hvis du f.eks. vil bruge parameteren {matchtype}, vil din sporingsskabelon være: {lpurl}? Matchtype={matchtype}
  10. Klik på Test for at teste sporingsskabelonen.
  11. Klik på Gem.
Konfigurer eller rediger en sporingsskabelon med ValueTrack-parametre på annoncegruppeniveau
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Føj kolonnen "Sporingsskabelon" til din tabel.
    1. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen og derefter på Rediger kolonner.
    2. Udvid indstillingen "Attributter", og klik på Sporingsskabelon.
    3. Klik på Anvend.
  5. Brug det vandrette rullepanel nederst til at rulle i tabellen for at finde den tilføjede kolonne.
  6. Hold markøren over en post i kolonnen "Sporingsskabelon".
  7. Klik på blyantikonet Edit, når det vises.
  8. Rediger sporingsskabelonen, eller indtast {lpurl}, et spørgsmålstegn og derefter eventuelle ValueTrack-parametre, som du vil bruge, adskilt af og-tegn (&). Hvis du f.eks. vil bruge parameteren {matchtype}, vil din sporingsskabelon være: {lpurl}? Matchtype={matchtype}
  9. Klik på Test for at teste sporingsskabelonen.
  10. Klik på Gem.
Konfigurer eller rediger en sporingsskabelon med ValueTrack-parametre på annonceniveau
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncer.
  4. Hold markøren over annoncen.
  5. Klik på blyantikonet Edit, når det vises, og klik på Rediger.
  6. Udvid "Valgmuligheder for annoncewebadresse".
  7. Rediger sporingsskabelonen, eller indtast {lpurl}, et spørgsmålstegn og derefter eventuelle ValueTrack-parametre, som du vil bruge, adskilt af og-tegn (&). Hvis du f.eks. vil bruge parameteren {matchtype}, vil din sporingsskabelon være: {lpurl}? Matchtype={matchtype}
  8. Klik på Test for at teste sporingsskabelonen.
  9. Klik på Gem.
Konfigurer eller rediger en sporingsskabelon med ValueTrack-parametre på undersidelinkniveau
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver i sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på linket "Aktivtype", og vælg Undersidelink.
  5. Hold markøren over et af aktiverne, og klik på blyantikonet Edit, når det vises.
  6. Klik på Rediger, og udvid derefter Valgmuligheder for webadresse til undersidelink.
  7. Rediger sporingsskabelonen, eller indtast {lpurl}, et spørgsmålstegn og derefter eventuelle ValueTrack-parametre, som du vil bruge, adskilt af og-tegn (&). Hvis du f.eks. vil bruge parameteren {matchtype}, vil din sporingsskabelon være: {lpurl}? Matchtype={matchtype}
  8. Klik på Test for at teste sporingsskabelonen.
  9. Klik på Gem.
Konfigurer eller rediger en sporingsskabelon med ValueTrack-parametre på søgeordsniveau
  1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen, og klik derefter på Søgeord til Søgenetværket.
  3. Føj kolonnen "Sporingsskabelon" til din tabel.
    1. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen og derefter på Rediger kolonner.
    2. Udvid indstillingen "Attributter", og klik på Sporingsskabelon.
    3. Klik på Anvend.
  4. Brug det vandrette rullepanel nederst til at rulle i tabellen for at finde den tilføjede kolonne.
  5. Hold markøren over en post i den nye kolonne "Sporingsskabelon", og klik, når der vises en blyant Edit.
  6. Angiv {lpurl}, et spørgsmålstegn og derefter eventuelle ValueTrack-parametre, som du vil bruge, adskilt af og-tegn (&). Hvis du f.eks. vil bruge parameteren {matchtype}, ser din sporingsskabelon således ud: {lpurl}? Matchtype={matchtype}
  7. Klik på Gem.
Konfigurer eller rediger en sporingsskabelon med ValueTrack-parametre på niveauet for dynamiske annoncemål
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Målgrupper, søgeord og indhold og derefter på sidemenuen Mål for dynamiske annoncer.
    Bemærk! Du skal muligvis klikke på "+ Mere" nederst i sidemenuen for at se "Mål for dynamiske annoncer".
  3. Føj kolonnen "Sporingsskabelon" til din tabel.
    1. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen og derefter på Rediger kolonner.
    2. Udvid indstillingen "Attributter", og klik på Sporingsskabelon.
    3. Klik på Anvend.
  4. Brug det vandrette rullepanel nederst til at rulle i tabellen for at finde den tilføjede kolonne.
  5. Hold markøren over en post i den nye kolonne "Sporingsskabelon", og klik, når blyantikonet Edit vises.
  6. Angiv {lpurl}, et spørgsmålstegn og derefter eventuelle ValueTrack-parametre, som du vil bruge, adskilt af og-tegn (&). Hvis du f.eks. vil bruge parameteren {targetid}, ser din sporingsskabelon således ud: {lpurl}?targetid={targetid}
  7. Klik på Gem.

Tip! Der må ikke være mellemrum i dine webadresser. Mellemrum vil "ødelægge" dine webadresser, og sporingen vil ikke fungere.

Teksten %20 vises muligvis i dine data i stedet for et mellemrum mellem ord, f.eks. når du har et søgeord, der består af 2 ord. Når %20 erstatter mellemrummet, fungerer din webadresse fortsat korrekt.

Tilgængelige ValueTrack-parametre

Endelig webadresse, sporingsskabelon eller tilpasset parameter

Parameter Hvad returnerer den?
{campaignid} Kampagne-id. Brug dette, når du har konfigureret dine sporingsoplysninger på kontoniveau og vil vide, hvilken kampagne der viste din annonce.
{adgroupid} Annoncegruppe-id. Brug dette, når du har konfigureret dine sporingsoplysninger på konto- eller kampagneniveau og vil vide, hvilken annoncegruppe der viste din annonce.
{feeditemid} Id'et for det feedbaserede eller forældede aktiv, der blev klikket på. Opdater webadressen, så den understøtter det opgraderede aktiv ValueTrack til opgradering af aktiver.
{extensionid} Id'et for det aktivbaserede eller opgraderede aktiv, der blev klikket på. Opdater webadressen, så den understøtter det opgraderede aktiv ValueTrack til opgradering af aktiver.
{targetid}

Id'et for det søgeord (med etiketten "kwd"), den dynamiske søgeannonce ("dsa"), den remarketingliste ("aud"), der blev målrettet mod, den produktopdeling ("pla") eller den hotelgruppeopdeling ("hpi"), som aktiverede en annonce.

For flere mål-id'er vises output i følgende rækkefølge: "aud, dsa, kwd, pla, hpi". Hvis du f.eks. føjer en remarketingliste til din annoncegruppe (kriterie-id "456") og målretter mod søgeords-id'et "123", vil {targetid} blive erstattet af "aud-456:kwd-123".

Bemærk! {targetid} omfatter ikke interessebaserede målgrupper og målgrupper i markedet.

{loc_interest_ms} Id for den lokation af interesse, der medvirkede til at aktivere annoncen. Få flere oplysninger om lokations-id'er på udviklerwebsitet. Dette rapporteres kun for kampagner, der viser annoncer til personer, der søger efter dine målrettede lokationer.
{loc_physical_ms} Id for den geografiske lokation, hvor klikket blev udført. Få flere oplysninger om lokations-id'er på udviklerwebsitet. Dette rapporteres kun for kampagner, der viser annoncer til personer, som befinder sig på dine målrettede lokationer.
{matchtype} Matchtypen for det søgeord, som aktiverede din annonce: "e" for eksakt match, "p" for sætningsmatchning (phrase) eller "b" for bredt match (broad).
{network} Hvor klikket kom fra: "g" for Google Søgning, "s" for en søgepartner, "d" for Displaynetværket, "u" for en Smart Shopping-kampagne, "ytv" for YouTube eller "vp" for Google-videopartnere.
{device} Hvilken enhed klikket kom fra: "m" for mobil (herunder WAP), "t" for tablet og "c" for computer.
{devicemodel}

Hvilken telefon- eller tabletmodel klikket kom fra (f.eks. "Apple+iPhone").

Bemærk! Kun tilgængelig i kampagner på Displaynetværket.

{gclid} Google-klik-id'et for et klik, der kommer fra din annonce.
{ifmobile:[value]} Den værdi, som du angiver i "[value]", men kun hvis der klikkes på din annonce fra en mobiltelefon.
{ifnotmobile:[value]} Den værdi, som du angiver i "[value]", men kun hvis der klikkes på din annonce fra en computer eller tablet.
{ifsearch:[value]} Den værdi, som du angiver i "[value]", men kun hvis der klikkes på din annonce fra et website på Google Søgenetværket.
{ifcontent:[value]} Den værdi, som du angiver i "[value]", men kun hvis der klikkes på din annonce fra et website på Google Displaynetværket.
{creative} Et entydigt id for din annonce.
{keyword}

For Søgenetværket: Det søgeord fra din konto, der matcher søgeforespørgslen, medmindre du bruger en dynamisk søgeannonce, som returnerer en tom værdi

For Displaynetværket: Det søgeord fra din konto, der matcher indholdet.

{placement} Det indholdswebsite, hvor der blev klikket på din annonce, (for søgeordsmålrettede kampagner), eller de matchende kriterier for placeringsmålretning for det website, hvor der blev klikket på din annonce (for placeringsmålrettede kampagner).
{target} En placeringskategori (fungerer kun for placeringsmålrettede kampagner).
{param1} Parameter for annoncemateriale nr. 1, hvis du bruger AdParamService sammen med Google Ads API (AdWords API).
{param2} Parameter for annoncemateriale nr. 2, hvis du bruger AdParamService sammen med Google Ads API (AdWords API).
{random} Et tilfældigt Google-genereret nummer (et usigneret 64-bit heltal), der ofte bruges til at tvinge siden til at blive genindlæst.
{ignore} Ignorerer sporingselementer på din endelige webadresse for at hjælpe med at begrænse crawler-belastningen på dit website. Den kan kun bruges i din endelige webadresse eller din endelige mobilwebadresse.
Kun sporingsskabelon

Anbefalet

Parameter Hvad returnerer den?
{lpurl}

Den endelige webadresse. Den bliver "escaped" af systemet, medmindre du placerer {lpurl} i begyndelsen af din sporingsskabelon. Hvis {lpurl} ikke er placeret i begyndelsen af din sporingsskabelon, "escapes" tegnene ?, =, ", #, \t, ' og [mellemrum].

Eksempel

Endelig webadresse: http://example.com

Sporingsskabelon: {lpurl}?matchtype={matchtype}

Webadresse for landingsside: http://example.com?matchtype={matchtype}

Avanceret

Parameter Hvad returnerer den?
{lpurl+2} Den endelige webadresse med dobbelt escape. Dette er nyttigt, når du har en hel række omdirigeringer.
{lpurl+3} Den endelige webadresse med tredobbelt escape. Dette er nyttigt, når du har en hel række omdirigeringer.
{unescapedlpurl} Den endelige webadresse uden escape.
{escapedlpurl} Den endelige webadresse med escape. Tegnene :, /, ?, = og % escapes.
{escapedlpurl+2} Den endelige webadresse med dobbelt escape. Dette er nyttigt, når du har en hel række omdirigeringer.
{escapedlpurl+3} Den endelige webadresse med tredobbelt escape. Dette er nyttigt, når du har en hel række omdirigeringer.

Hvis du vil bruge disse ValueTrack-parametre med andre webadresseparametre i din sporingsskabelon, skal du tilføje følgende tegn efter ValueTrack-parameteren. Ellers risikerer du, at oplysningerne fra dine webadresseparametre ikke gemmes korrekt på dit website eller i dit system fra tredjepart.

Parameter Placering i sporingsskabelon Efterfulgt af Eksempel
{lpurl} I begyndelsen ? {lpurl}?
{lpurl} Ikke i begyndelsen %3F {lpurl}%3F
{lpurl+2} Ikke i begyndelsen %253F {lpurl+2}%253F
{lpurl+3} Ikke i begyndelsen %25253F {lpurl+3}%25253F
{unescapedlpurl} Alle steder ? {unescapedlpurl}?
{escapedlpurl} Alle steder %3F {escapedlpurl}%3F
{escapedlpurl+2} Alle steder %253F {escapedlpurl+2}%253F
{escapedlpurl+3} Alle steder %25253F {escapedlpurl+3}%25253F

Hvis din endelige webadresse i forvejen indeholder et spørgsmålstegn, erstatter Google Ads spørgsmålstegnet i din sporingsskabelon med et og-tegn (&) eller en version af & med korrekt escape.

Kun endelig webadresse

Parameter Hvad gør den?
{ignore} Ignorerer sporingselementer på din endelige webadresse for at hjælpe med at begrænse crawler-belastningen på dit website. Den kan kun bruges i din endelige webadresse eller din endelige mobilwebadresse. Hvis din endelige webadresse f.eks. er http://www.example.com/product?p1=a&p2=b&p3=c&p4=d, og sporingsoplysningerne efter spørgsmålstegnet i webadressen ikke ændrer landingssiden, kan du indsætte {ignore} før sporingsoplysningerne for at angive, at alt efterfølgende blot er sporingsoplysninger. Her er et eksempel på, hvordan du gør dette: http://www.example.com/product?{ignore}p1=a&p2=b&p3=c&p4=d

Her er et par ting, du skal huske, når du bruger {ignore}

• {ignore} kan ikke integreres i andre ValueTrack-parametre (f.eks. er {ifmobile:{ignore}} ikke tilladt).
  • Du skal bruge {ignore} i din endelige webadresse, hvis der er noget i den, der kan ændres af en tredjepart, når en person klikker på din annonce. Få flere oplysninger om vores redaktionelle politikker

Eksempel

Endelig webadresse: http://www.example.com/product?p1=a&p2=b&p3=c&p4=d

Sporingsoplysninger: p1=a&p2=b&p3=c&p4=d

Hvis sporingsoplysningerne efter spørgsmålstegnet i webadressen ikke ændrer landingssiden, kan du indsætte {ignore} før sporingsoplysningerne for at angive, at alt efterfølgende blot er sporingsoplysninger.

Endelig webadresse med {ignore}

http://www.example.com/product?{ignore}p1=a&p2=b&p3=c&p4=d

Kun Shopping-kampagner

Du kan bruge følgende parametre med Shopping-annoncer for produkter.

Parameter Hvad returnerer den?
{adtype}

Én af følgende returneres for Shopping-annoncer for produkter:

• "pla", hvis klikket kommer fra en Shopping-annonce.
  • "pla_multichannel", hvis den Shopping-annonce, der blev klikket på, indeholdt mulighed for visning på både "online" og "lokale" Shopping-kanaler.

• "pla_with_promotion", hvis den Shopping-annonce, der blev klikket på, viste et specialtilbud.

• "pla_with_pog", hvis klikket kommer fra en Køb på Google-aktiveret Shopping-annonce.

{merchant_id} Id for den Merchant Center-konto, som direkte ejer den Shopping-annonce, der blev klikket på.
{product_channel} Den type Shopping-kanal ("online" eller "lokal"), hvor produktet i den Shopping-annonce, der blev klikket på, sælges. Hvis en annonce inkluderer mulighed for begge Shopping-kanaler, viser {product_channel} den kanaltype, der blev klikket på ("online" eller "lokal"), mens {adtype} viser "pla_multichannel".
{product_id} Id'et for produktet i den annonce, der blev klikket på, som det er angivet i dit Merchant Center-datafeed.
{product_country} Det land, hvor produktet i den annonce, der blev klikket på, sælges.
{product_language} Det sprog, der bruges i din produktinformation, som det er angivet i dit Merchant Center-datafeed.
{product_partition_id} Det unikke id for den produktgruppe, som den produktannonce, der blev klikket på, tilhører.
{store_code} For lokale produkter i Shopping-kampagner kan du se den lokale butiks unikke id. Denne parameter har en tegnbegrænsning på 60 tegn.

Kun videokampagner

Parameter Hvad returnerer den?
{adgroupid} Annoncegruppe-id. Brug dette, når du har konfigureret dine sporingsoplysninger på konto- eller kampagneniveau og vil vide, hvilken annoncegruppe der viste din annonce.
{campaignid} Kampagne-id. Brug dette, når du har konfigureret dine sporingsoplysninger på kontoniveau og vil vide, hvilken kampagne der viste din annonce.
{creative} Et entydigt id for din annonce.
{device} Hvilken enhed klikket kom fra: "m" for mobil (herunder WAP), "t" for tablet og "c" for computer.
{loc_interest_ms} Id for den lokation af interesse, der medvirkede til at aktivere annoncen. Få flere oplysninger om lokations-id'er på udviklerwebsitet. Dette rapporteres kun for kampagner, der viser annoncer til personer, der søger efter dine målrettede lokationer.
{loc_physical_ms} Id for den geografiske lokation, hvor klikket blev udført. Få flere oplysninger om lokations-id'er på udviklerwebsitet. Dette rapporteres kun for kampagner, der viser annoncer til personer, som befinder sig på dine målrettede lokationer.
{network}
{placement} Det indholdswebsite, hvor der blev klikket på din annonce, (for søgeordsmålrettede kampagner), eller de matchende kriterier for placeringsmålretning for det website, hvor der blev klikket på din annonce (for placeringsmålrettede kampagner).
{sourceid}

Kun Hotelkampagner

Parameter Hvad returnerer den?
{hotelcenter_id} Id'et for Hotel Center-kontoen, der blev knyttet til den kampagne, der genererede annoncen, da der blev klikket på den.
{hotel_id} Hotel-id for hotellet fra den tilknyttede kontos hotelfeed.
{hotel_partition_id} Det unikke id for den hotelgruppe, som den hotelannonce, der blev klikket på, tilhører.
{hotel_adtype}
  • Hotel, hvis der blev klikket på en annonce for et hotel
  • Værelse, hvis der blev klikket på en annonce for en værelsespakke
{travel_start_day} {travel_start_month} {travel_start_year} Dag, måned og år for indtjekningsdatoen vises i annoncen.
{travel_end_day} {travel_end_month} {travel_end_year} Dag, måned og år for udtjekningsdatoen vises i annoncen.
{advanced_booking_window} Antal dage mellem datoen for annonceklikket og indtjekningsdatoen (f.eks. "3", hvis der blev klikket på en annonce den 5. juni, og indtjekningsdatoen var den 8. juni).
{date_type}
  • "default", hvis Google har valgt start- og slutdatoerne (for at vise brugeren de gældende priser)
  • "selected", hvis slutbrugeren selv har valgt datoerne i en datovælger
{number_of_adults} Antal voksne, der skal bo på det værelse, som blev vist i annoncen.
{price_displayed_total} Den samlede pris for værelset, som vises til brugeren i brugerens lokale valuta.
{price_displayed_tax} Det sanlede beløb for skatter og afgifter, som vises til brugeren i brugerens lokale valuta.
{user_currency} Valutakode på tre bogstaver, der angiver brugerens lokale valuta. Dette er også valutaen for {price_displayed_total} og {price_displayed_tax}. Dette er f.eks. "USD" eller "CAD".
{user_language} Den sprogkode på to bogstaver, der angiver annoncens visningssprog. Dette er f.eks. "en" eller "fr".
{adtype} Den type rejseannonce, der blev klikket på.
  • “travel_booking”, hvis der blev klikket på et bookingmodul
  • “travel_promoted”, hvis der blev klikket på en hotelpromoveringsannonce
{rate_rule_id} Id'et for eventuelle specialpriser, der blev klikket på. Rejseannoncører kan anvende betingelsesbaserede priser for bestemte brugere (f.eks. loyalitetsmedlemmer), bestemte enheder (f.eks. rabat for mobilbrugere) og bestemte lande.

Demand Gen-annoncekampagner

Følgende ValueTrack-parametre understøttes ikke for Demand Gen-annoncer:

• {placement}
  • {target}
  • {keyword}
  • {ifsearch:[value]}
  • {ifcontent:[value]}

Du kan se de understøttede værdier under tilgængelige ValueTrack-parametre.

Performance Max-kampagner

Nogle ValueTrack-parametre understøttes fuldt ud i Performance Max-kampagner. Parametre med begrænset understøttelse gælder kun for nogle kanaler eller annonceformater i kampagnen.

Parameter Kompatibilitet Hvad returnerer den?
{adtype} Begrænset understøttelse Den type rejseannonce, der blev klikket på.
  • "pla", hvis klikket kommer fra en Shopping-annonce.
  • "pla_multichannel", hvis den Shopping-annonce, der blev klikket på, indeholdt mulighed for visning på både "online" og "lokale" Shopping-kanaler.
  • "pla_with_promotion", hvis den Shopping-annonce, der blev klikket på, viste et specialtilbud.
  • "pla_with_pog", hvis klikket kommer fra en Køb på Google-aktiveret Shopping-annonce.
{campaignid} Fuldt understøttet Kampagne-id. Brug dette, når du har konfigureret dine sporingsoplysninger på kontoniveau og vil vide, hvilken kampagne der viste din annonce.
{device} Fuldt understøttet Hvilken enhed klikket kom fra: "m" for mobil (herunder WAP), "t" for tablet og "c" for computer.
{gclid} Begrænset understøttelse Google-klik-id'et for et klik, der kommer fra din annonce.
{ifmobile:[value]} Fuldt understøttet Den værdi, som du angiver i "[value]", men kun hvis der klikkes på din annonce fra en mobiltelefon.
{ifnotmobile:[value]} Fuldt understøttet Den værdi, som du angiver i "[value]", men kun hvis der klikkes på din annonce fra en computer eller tablet.
{loc_interest_ms} Fuldt understøttet Id for den lokation af interesse, der medvirkede til at aktivere annoncen. Få flere oplysninger om lokations-id'er på udviklerwebsitet. Dette rapporteres kun for kampagner, der viser annoncer til personer, der søger efter dine målrettede lokationer.
{loc_physical_ms} Fuldt understøttet Id for den geografiske lokation, hvor klikket blev udført. Få flere oplysninger om lokations-id'er på udviklerwebsitet. Dette rapporteres kun for kampagner, der viser annoncer til personer, som befinder sig på dine målrettede lokationer.
{lpurl} Fuldt understøttet

Den endelige webadresse. Den bliver "escaped" af systemet, medmindre du placerer {lpurl} i begyndelsen af din sporingsskabelon. Hvis {lpurl} ikke er placeret i begyndelsen af din sporingsskabelon, "escapes" tegnene ?, =, ", #, \t, ' og [mellemrum].

Eksempel

Endelig webadresse: http://example.com

Sporingsskabelon: {lpurl}?matchtype={matchtype}

Webadresse for landingsside: http://example.com?matchtype={matchtype}

{lpurl+2} Fuldt understøttet Den endelige webadresse med dobbelt escape. Dette er nyttigt, når du har en hel række omdirigeringer.
{lpurl+3} Fuldt understøttet Den endelige webadresse med tredobbelt escape. Dette er nyttigt, når du har en hel række omdirigeringer.
{merchant_id} Begrænset understøttelse Id for den Merchant Center-konto, som direkte ejer den Shopping-annonce, der blev klikket på.
{product_channel} Begrænset understøttelse Den type Shopping-kanal ("online" eller "lokal"), hvor produktet i den Shopping-annonce, der blev klikket på, sælges. Hvis en annonce inkluderer mulighed for begge Shopping-kanaler, viser {product_channel} den kanaltype, der blev klikket på ("online" eller "lokal"), mens {adtype} viser "pla_multichannel".
{product_country} Begrænset understøttelse Det land, hvor produktet i den annonce, der blev klikket på, sælges.
{product_id} Begrænset understøttelse Id'et for produktet i den annonce, der blev klikket på, som det er angivet i dit Merchant Center-datafeed.
{product_language} Begrænset understøttelse Det sprog, der bruges i din produktinformation, som det er angivet i dit Merchant Center-datafeed.
{random} Fuldt understøttet Et tilfældigt Google-genereret nummer (et usigneret 64-bit heltal), der ofte bruges til at tvinge siden til at blive genindlæst.