Kampagne: definition

Et sæt annoncegrupper (annoncer, søgeord og bud), der deler budget, målretning efter placering og andre indstillinger. Kampagner bruges ofte til at organisere bestemte kategorier af dine produkter eller tjenester.

• Din Google Ads-konto kan have en eller mange annoncekampagner kørende.
  • Hver kampagne består af en eller flere annoncegrupper.
  • De indstillinger, som du kan angive på kampagneniveau omfatter budget, sprog, placering, distribution for Google-netværket og meget mere.
  • Du kan oprette separate annoncekampagner til annoncer, der skal køre på forskellige placeringer eller bruge forskellige budgetter.

Sådan er konti struktureret
Opret din første annoncekampagne
Se flere artikler