Estimeret bud for visning øverst på siden: Definition

Det bud, som du sandsynligvis skal angive for at få din annonce vist øverst på den første side med søgeresultater.

• Dette estimat er en vurdering af den omtrentlige budpris pr. klik (CPC, cost per click), der er nødvendig, for at din annonce kan blive vist øverst på den første side med søgeresultater, når en søgeforespørgsel matcher dit søgeord helt præcist. Din annonce kan godt blive vist, selvom dit bud ikke svarer til det estimerede bud, men det er mest sandsynligt, at den ikke bliver vist øverst på den første side med søgeresultater.
  • Estimatet er baseret på det enkelte søgeords kvalitetsresultat og konkurrencen fra andre annoncører. Hvis dit estimerede bud for visning øverst på siden er meget højt, er det tegn på, at dit søgeords kvalitetsresultat er dårligt og kan forbedres.
  • Du kan se det estimerede bud for visning øverst på siden for dine søgeord i kolonnen "Estimeret bud for visning øverst på siden" på siden Søgeord.
  • Estimatet er ikke nogen garanti. Nogle gange bliver din annonce ikke vist øverst på første side, selvom dit bud svarer til det estimerede bud for visning øverst på siden.