Crear una campanya d'aplicacions per generar implicació

Les campanyes d'aplicacions per generar implicació (ACE) us poden ajudar a tornar a fomentar la implicació dels clients que tenen instal·lada la vostra aplicació i a animar-los a fer accions específiques des de l'aplicació. Els anuncis es poden mostrar a la Cerca de Google, a Google Play, a YouTube i en altres aplicacions de la Xarxa de Display. Aquest article explica com podeu crear una campanya d'aplicacions per generar implicació. Podeu seleccionar un objectiu de màrqueting que aplicarà la configuració de la campanya en funció de les estadístiques de rendiment anterior o bé crear una campanya sense seleccionar un objectiu de màrqueting. Si seleccioneu un objectiu de màrqueting, la configuració aplicada es pot substituir en qualsevol moment.

Abans de començar

Per crear una campanya d’aplicacions per generar implicació, la vostra aplicació ha de tenir com a mínim 50.000 instal·lacions. També heu de proporcionar text, recursos d'imatge i vídeos (opcional). Obteniu més informació sobre els requisits dels recursos per a les campanyes d'aplicacions per generar implicació.

Les campanyes han de complir els requisits següents:

sí, confirmat Tenir un enllaç universal (iOS), un enllaç d'aplicació (Android) o un esquema personalitzat (tots dos). Més informació sobre els enllaços profunds.

sí, confirmat Utilitzar una llista de públics d’usuaris de l'aplicació. Obteniu informació sobre com podeu afegir públics a campanyes d'aplicacions per generar implicació, editar-ne o treure'n.

sí, confirmat Tenir configurat el seguiment de conversions d'aplicacions mòbils i utilitzar Firebase o un tercer compatible, conegut com a partner d'atribució d'aplicacions (AAP), per fer un seguiment de les conversions.

sí, confirmat Tenir configurades correctament les conversions de Firebase o d'un AAP. Obteniu informació sobre com podeu configurar conversions de Firebase o dels partners d'atribució d'aplicacions per a les campanyes d'aplicacions per generar implicació.

sí, confirmat Tenir una política de privadesa en què proporcioneu informació suficient sobre l'ús que feu de les campanyes de reimplicació i que compleixi la política de consentiment dels usuaris de la UE de Google.

sí, confirmat Tenir un mínim de 50.000 instal·lacions.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Feu clic en aquesta eina interactiva per obtenir informació sobre com podeu crear una campanya ACE.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Visió general.
  3. Feu clic al botó de més i seleccioneu Campanya nova.
  4. Seleccioneu Promoció d'aplicacions com a objectiu de la campanya.
  5. A "Subtipus de campanya", trieu Implicació amb una aplicació.
  6. Seleccioneu la plataforma de l'aplicació.
  7. Al camp de cerca, introduïu el nom de l'aplicació, el nom del paquet o l'editor i, tot seguit, seleccioneu l'aplicació a la llista que es mostra.
  8. A "Seleccioneu un objectiu de màrqueting per a la campanya d'implicació amb una aplicació", trieu si voleu que la configuració de la campanya s'empleni automàticament amb suggeriments basats en l'objectiu de màrqueting. La configuració de la campanya suggerida es pot substituir en qualsevol moment.
    1. Trieu un dels objectius següents per configurar automàticament la campanya amb suggeriments d'opcions de configuració, com ara públics, recursos, ofertes i enllaços profunds.
      • Torneu a fomentar la implicació dels usuaris inactius: arribeu persones que han instal·lat l'aplicació, però que no l'han obert durant els 7 darrers dies.
      • Torneu a fomentar la implicació dels compradors inactius: arribeu a usuaris que han fet una compra anteriorment durant els 540 darrers dies, però que no han obert l'aplicació durant els 7 darrers dies i aconseguiu que es converteixin en clients recurrents.
      • Torneu a fomentar la implicació els no compradors: arribeu als usuaris que no han fet cap compra durant els 540 darrers dies i aconseguiu que es converteixin en clients.
      • Torneu a fomentar la implicació dels usuaris no notificats (opció recomanada per a la configuració de l'SDK de Firebase i d'FCM): arribeu als usuaris que no han rebut notificacions automàtiques durant els 7 darrers dies i feu que facin alguna acció.
      • Torneu a fomentar la implicació de tots els usuaris: arribeu a tots els usuaris que han utilitzat l'aplicació en els 540 darrers dies.
        • Nota: en funció de l'objectiu seleccionat, les llistes de públics basades en regles es creen a Google Ads mitjançant esdeveniments de l'SDK de Firebase quan estan disponibles, o bé des del vostre SDK de tercers. Si no podem detectar els esdeveniments necessaris per crear un públic basat en l'objectiu de màrqueting, veureu una sol·licitud a la interfície d'usuari amb un públic suggerit per crear
    2. Trieu "Crea una campanya amb un objectiu de màrqueting diferent sense utilitzar seleccions automàtiques" per seleccionar les opcions de configuració de la campanya.
  9. Feu clic a Continua.
  10. Al camp "Nom de la campanya", introduïu un nom per a la campanya.
    • Per trobar la campanya fàcilment més endavant, poseu-li un nom que indiqui que es tracta d'una campanya d'aplicacions. També es recomana que inclogueu el sistema operatiu (Android o iOS) al nom de la campanya.
  11. A "Ubicacions", seleccioneu les ubicacions per les quals voleu segmentar i les "Opcions d'ubicació" per especificar com voleu segmentar per usuaris i excloure'n.
  12. Si cal, actualitzeu la configuració d'idioma a "Idiomes". Recordeu que Google Ads no tradueix els anuncis, de manera que només heu de segmentar pels idiomes que coincideixin amb els dels anuncis.
  13. A "Pressupost", definiu el pressupost diari mitjà.
  14. Trieu per a quines accions des de l’aplicació voleu optimitzar la campanya i, a continuació, introduïu un cost per acció objectiu (CPA objectiu).
  15. Canvieu les dates d'inici i de finalització de la campanya (opcional).
  16. Feu clic a Desa i continua.
  17. Poseu un nom al grup d’anuncis.
  18. A "Recursos d'anunci", afegiu com a mínim dues idees de títol i una idea de descripció. Es recomana afegir-ne fins a 5 per a cada recurs. També podeu consultar informes de rendiment dels recursos per optimitzar l'ús dels recursos.
  19. Podeu afegir recursos de text, d'imatge i de vídeo a les campanyes d'aplicacions.
  20. A "Segmentació d'anuncis", seleccioneu els segments de públic per definir qui ha de veure els anuncis.
  21. Trieu els públics que vulgueu incloure a la segmentació.
  22. Feu clic a Desa i continua.
Nota: en funció d'on es mostri l'anunci, és possible que els recursos de la campanya d'aplicacions es modifiquin per millorar el rendiment i l'experiència d'usuari. Per exemple, pot ser que el text es trunqui i que les imatges i els vídeos es retallin per encabir-los a les pantalles dels usuaris.
Consells:

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.