Budstrategi for portefølje: definisjon

Dette er en AI-basert, målbasert budstrategi der flere søkeord, kampanjer og annonsegrupper grupperes.

Med budstrategier for porteføljer brukes Google AI for å angi bud for at du skal nå resultatmålene dine. De omfatter følgende smarte budstrategier: mål-CPA, mål-ROAS, maksimer antall konverteringer, maksimer konverteringsverdien, maksimer antall klikk og mål for visningsandel.

• Når du har laget en porteføljestrategi, lagres den i det delte biblioteket ditt. Dette er et sentralt sted der du kan administrere budstrategiene dine for porteføljer og spore resultatene.
  • Budstrategier for porteføljer ble tidligere kalt «fleksible budstrategier».