Ajust d'oferta: definició

És un augment o una disminució percentual de les ofertes. Us permet mostrar els vostres anuncis amb més o menys freqüència en funció del moment, del lloc i de la manera com els usuaris facin cerques.

També podeu ajustar les ofertes en funció del rendiment dels anuncis per millorar el retorn de la inversió (ROI).

El cost de cada clic pot variar en funció de si l'oferta puja o baixa, segons els ajustos que hi hàgiu establert, però el pressupost diari mitjà general no canviarà.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now