Fejlwebsite

Websites på Displaynetværk, der viser målrettede annoncer for de brugere, der indtaster den forkerte adresse til et website, eller som prøver at søge i deres browsers adresselinje.

• Sites fra Googles AdSense til fejl-program viser annoncer med relevante oplysninger til dem, der ellers blot ville få en tom side eller en fejlmeddelelse.
  • Hvis dine kampagner er tilmeldt Displaynetværk, vil dine annoncer muligvis blive vist på fejlsider. Du kan udelukke fejlwebsites, hvis du ikke ønsker, at dine annoncer skal vises på denne website.
  • Googles AdSense til fejl-program vil forsøge at matche relevante annoncer med disse fejlsider ud fra det søgeudtryk eller den webadresse, der er indtastet. Sommetider bliver søgeresultater også vist på disse sider.

Udelukkelse af websites og kategorier
Sådan ændrer du netværksindstillingerne