Useiden Google Ads ‑tilien linkittäminen Google Analyticsiin

Jos hallinnoit useita Google Ads ‑tilejä, voit linkittää nämä tilit Google Analyticsiin muutamalla eri tavalla. Jos käytät Google Adsin hallinnoijan tiliä useiden yrityksesi tai asiakkaidesi tilien hallintaan, voit linkittää kyseisen tilin Google Analyticsiin, jotta näiden tilien Analytics-sivustot pysyvät synkronoituina Google Adsin kanssa. Voit myös linkittää useita Google Ads ‑tilejä Analyticsista tai yksinkertaisesti linkittää yksittäisiä tilejä jommankumman tuotteen kautta. Näiden vaihtoehtojen erot esitellään alla.

Vaihtoehto 1: Analyticsin linkittäminen Google Adsin hallinnoijan tilille

Edut

• Saat linkitettyä kaikki hallinnoimasi Google Ads ‑tilit Analyticsiin yhdellä kertaa.
  • Voit tehdä muutoksia hallinnoijan tilin konversiotoimintoihin ja uudelleenmarkkinointiluetteloon.
  • Voit yksinkertaistaa useiden Google Ads ‑tilien tuotujen Analyticsin tavoitteiden ja tapahtumien, uudelleenmarkkinointiluetteloiden, sivuston sitouttamistilastojen ja vietyjen Google Adsin kustannustietojen hallintaa hallinnoimalla niitä samalla hallinnoijan tilillä.
  • Voit linkittää tilin automaattisesti Analytics-sivustoille, kun lisäät tilin hallinnoijan tilille.

Milloin Analytics kannattaa linkittää Google Adsin hallinnoijan tilille?

• Sinulla on vähintään yksi Analytics-sivusto, jonka haluat linkittää useille Google Ads ‑tileille, ja näitä kaikkia hallitaan Google Adsin hallinnoijan tililtä.
  • Luot usein uusia Google Ads ‑tilejä, jotka haluat linkittää automaattisesti samoille Analytics-sivustoille kuin muut Google Ads ‑tilisi.
  • Haluat käyttää MCC-tilin alaista konversioseurantaa, tilien välistä uudelleenmarkkinointia tai tilien välisiä attribuutioraportteja Google Adsissa.

Ohjeet Analyticsin linkittämiseen Google Adsin hallinnoijan tilille

Ohjeita on tässä artikkelissa.

Useita linkkejä Analyticsiin

Jos Google Ads ‑tili on linkitetty Analyticsiin suoraan ja vähintään yhden hallinnoijan tilin kautta, Analytics-näkymät sekä suorasta linkistä että hallinnoijan linkistä näkyvät kyseisellä Google Ads ‑tilillä.

Suosittelemme kaikkien suorien Analytics-linkkien poistamista heti, kun hallinnoitu tili linkitetään hallinnoijan kautta, lukuun ottamatta seuraavia tapauksia:

• Hallinnoitu tili on Analytics-uudelleenmarkkinointiluettelon omistaja: Jos tällaisen tilin Analytics-linkitys poistetaan, uudelleenmarkkinointiluettelo suljetaan.
  • Hallinnoitu tili ei käytä MCC-tilin alaista konversioseurantaa: Jos haluat jatkaa Analyticsin tavoitteiden ja tapahtumien tuomista yksittäiselle tilille, älä poista sen ja Analyticsin linkitystä.
  • Analytics-tili tuo Display-verkoston näyttökertoja ja YouTube-näyttökertoja Google Adsista monikanavasuppiloihin: Jos poistat Google Ads ‑tilin suoran Analytics-linkityksen, Display-verkoston näyttökerrat eivät ole käytettävissä Analyticsin monikanavasuppiloissa. Hallinnoijan tilin linkittäminen ei tällä hetkellä tue tätä ominaisuutta.

Vaihtoehdot yksittäisille tileille

Kun linkität Analyticsin Google Ads ‑hallinnoijan tilille, voit silti tehdä seuraavat toimet yksittäisen tilin tasolla:

• vaihtaa Analytics-näkymän, josta sivustotilastoja tuodaan
  • tuoda suoraan tavoitteita ja tapahtumia, kun olet linkittänyt kyseisen tilin Analyticsiin (jos et käytä MCC-tilin alaista konversioseurantaa Google Adsissa).

Vaihtoehto 2: Useiden Google Ads ‑tilien linkittäminen Analyticsin kautta

Voit halutessasi määrittää Analytics-linkit Analyticsin avulla, jolloin useita tilejä voidaan linkittää kerralla.

Hyöty

• Voit linkittää hallinnoimiesi Google Ads ‑tilien ryhmän Analyticsiin helposti yhdessä vaiheessa.

Milloin useita tilejä kannattaa linkittää Analyticsin avulla?

• Kun et halua, että kaikki Google Adsin hallinnoijan tilin avulla hallinnoimasi Google Ads ‑tilit on linkitetty yhdelle Analytics-sivustolle.
  • Kun et halua, että hallinnoijan tilin alaiset uudet Google Ads ‑tilit linkitetään automaattisesti samalle Analytics-sivustolle.
  • Kun et halua käyttää MCC-tilin alaista konversioseurantaa, tilien välistä uudelleenmarkkinointia tai tilien välisiä attribuutioita (hakusuppiloita).

Ohjeet Google Ads ‑tilien linkittämiseen Analyticsin kautta

Tutustu näihin ohjeisiin Google Adsin linkittämiseksi Analyticsin kautta.