Enllaçar un compte de Google Ads a Merchant Center

A custom icon for Merchant Center Next articles

Si voleu obtenir informació sobre com podeu enllaçar un compte de Google Ads a la versió clàssica de Merchant Center, feu clic aquí.

Per poder crear campanyes de compres, primer heu d'enllaçar els comptes de Google Ads i de Merchant Center. Un cop hàgiu enllaçat els comptes, podreu crear una campanya que utilitzi la informació del producte. Les dades de producte de Merchant Center també es poden utilitzar per potenciar altres complements, com ara promocions i informes personalitzats.

Quan enllaceu el compte de Merchant Center i el de Google Ads, també podreu connectar el compte de Google Ads al Gestor d'empresa, que s'enllaçarà automàticament a la resta d'aplicacions connectades del compte de Gestor d'empresa. Això amplia les funcions del vostre compte de Google Ads i us permet promocionar els vostres productes i botigues locals.

En aquesta pàgina

Nota: als països on el programa de serveis de comparació de preus (CSS) està disponible, podeu participar en anuncis de compres a través d'un o dels diversos CSS que trieu. Alguns d'aquests serveis gestionen les campanyes i les dades de producte en nom vostre, mentre que d'altres us ofereixen les eines necessàries perquè gestioneu la configuració personalment. Obteniu més informació sobre com podeu anunciar-vos amb CSS.

Comença

Podeu crear un compte de Google Ads nou o enllaçar a un compte de Google Ads existent des de Merchant Center. Si ja hi ha un compte de Google Ads associat al Compte de Google, podeu connectar-hi immediatament Merchant Center. Per als comptes de Google Ads que són propietat d'altres usuaris (per exemple, partners d'agències), necessitareu l'identificador de client de Google Ads, que podeu trobar a la part superior de qualsevol pàgina de Google Ads, a prop de l'adreça electrònica del compte.

Quan enllaceu els comptes de Google Ads i de Merchant Center, el compte de Google Ads s'enllaçarà de manera predeterminada al Gestor d'empresa per connectar tots els serveis i totes les aplicacions que utilitzeu a Google. També teniu l'opció d'enllaçar només el vostre compte de Merchant Center.

Podeu crear un compte de Google Ads o enllaçar-hi des de la secció "Aplicacions i serveis" de Merchant Center, o bé quan creeu la vostra primera campanya a Merchant Center. Aquest article explica els passos que heu de seguir en avançar per la secció "Eines i configuració".

Opció 1: enllaçar a un compte de Google Ads que sigui propietat vostra a Merchant Center

1. A Merchant Center, seleccioneu la icona Configuració i eines Tools and setting menu icon [Gear].
  2. Seleccioneu la pestanya Aplicacions i serveis.
  3. A "Serveis de Google", seleccioneu Afegeix un servei.
  4. A la finestra emergent, seleccioneu el compte de Google Ads que voleu enllaçar.
  5. Feu clic a Enllaça per completar l'enllaç entre el compte de Google Ads i el Gestor d'empresa.
  6. Si només voleu enllaçar el compte de Google Ads a Merchant Center, seleccioneu Enllaça només a Merchant Center i, tot seguit, seleccioneu Enllaça.

Opció 2: crear un compte de Google Ads nou a Merchant Center

1. A Merchant Center, seleccioneu la icona Configuració i eines Tools and setting menu icon [Gear].
  2. Seleccioneu la pestanya Aplicacions i serveis.
  3. A "Serveis de Google", seleccioneu Afegeix un servei.
  4. A la finestra emergent, seleccioneu Crea un compte de Google Ads i, a continuació, Següent. Modifiqueu qualsevol dels detalls preemplenats abans de continuar. Feu clic a Enllaça per completar l'enllaç entre el compte de Google Ads i el Gestor d'empresa.
  5. Si només voleu enllaçar el compte de Google Ads a Merchant Center, seleccioneu "Enllaça només a Merchant Center" i, tot seguit, seleccioneu "Enllaça".
Nota: durant el procés de configuració, haureu de proporcionar la zona horària i la moneda. Les opcions es preemplenen en funció de la vostra ubicació, però podeu canviar la zona horària i la moneda mentre configureu el compte. Un cop hàgiu creat el compte, no podreu canviar aquesta configuració més endavant.

Opció 3: enllaçar a un compte de Google Ads que no gestioneu a Merchant Center

Sol·licitar un enllaç a Google Ads des de Merchant Center

Recordatori: si teniu accés administratiu tant al compte de Google Ads com al de Merchant Center, podeu crear l'enllaç directament des de la pestanya "Aplicacions i serveis".

1. A Merchant Center, seleccioneu la icona Configuració i eines Tools and setting menu icon [Gear].
  2. Seleccioneu la pestanya Aplicacions.
  3. A "Serveis de Google", seleccioneu Afegeix un servei.
  4. A la finestra emergent, seleccioneu Compte que no gestioneu i, a continuació, Següent.
  5. Introduïu l'identificador de client de Google Ads i, tot seguit, seleccioneu Següent.
  6. A continuació, seleccioneu Envia una sol·licitud.
  7. Aquest compte de Google Ads es mostrarà a la taula de serveis de Google com a "Sol·licitud enviada" fins que s'aprovi.
  8. Introduïu l'identificador de client de Google Ads i, tot seguit, seleccioneu Següent.
Nota: si el vostre compte de Google Ads requereix la verificació en dos passos, haureu d'activar la verificació en dos passos al Compte de Google o desactivar el requisit de verificació en dos passos a Google Ads abans d'enllaçar el compte.

Aprovar una sol·licitud d'enllaç a Google Ads

Les sol·licituds d'enllaç de Merchant Center s'han d'aprovar al compte de Google Ads al qual feu l'enllaç. Els usuaris amb accés administratiu al compte de Google Ads han de seguir aquests passos per aprovar la sol·licitud d'enllaç:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Tools and setting menu icon [Gear].
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "De Google", cerqueu "Google Merchant Center" i, a continuació, seleccioneu Gestiona i enllaça.
  4. Cerqueu el compte que voleu enllaçar. A la columna "Estat", veureu el text "Cal la vostra aprovació".
  5. A la columna "Accions", seleccioneu Mostra la sol·licitud i reviseu els detalls de la sol·licitud.
  6. Seleccioneu Aprova.

Gestionar enllaços entre comptes

Un cop hàgiu enllaçat els comptes de Google Ads, podreu cancel·lar la sol·licitud, desenllaçar els comptes o veure l'estat d'una sol·licitud d'enllaç a Merchant Center o al Gestor d'empresa.

En el cas d'un compte de Google Ads enllaçat a Gestor d'empresa, els superadministradors i els administradors de Google Ads podran desenllaçar els comptes. Per desenllaçar un compte de Google Ads del Gestor d'empresa, seguiu aquests passos:

1. Al Gestor d'empresa, seleccioneu la pestanya Aplicacions i serveis.
  2. Seleccioneu el compte que voleu suprimir.
  3. Al tauler lateral dret, seleccioneu Treu l'accés.
  4. Quan se us demani, confirmeu que voleu desenllaçar el compte.
Nota: si traieu un compte de Google Ads del Gestor d'empresa, totes les aplicacions del Gestor d'empresa perdran l'accés a les dades del compte de Google Ads.

Compartició de dades

Quan es connecta el compte de Google Ads a Merchant Center, algunes de les vostres dades es comparteixen entre els comptes.

Dades compartides des de Merchant Center

• El nom i l'identificador del vostre compte de Merchant Center
  • Els títols, les descripcions i les imatges dels productes que es mostren a la Cerca de Google i a Maps

Dades compartides des de Google Ads

• El nom i l'identificador del vostre compte de Google Ads
  • Els clics i les conversions de les campanyes, dels anuncis i dels grups d'anuncis

Preguntes més freqüents

Qui pot iniciar sol·licituds d'enllaç a un compte de Google Ads?

Només algú amb accés administratiu a Merchant Center pot iniciar una sol·licitud d'enllaçament de compte.

Qui pot aprovar les sol·licituds d'enllaç quan enllaço a un compte de Google Ads existent?

Només algú amb accés administratiu al compte pot aprovar la sol·licitud d'enllaç a Google Ads.

Qui pot desenllaçar un compte de Google Ads?

En el cas dels comptes de Google Ads que estan enllaçats al Gestor d'empresa, només un superadministrador pot desenllaçar un compte de Google Ads.

En el cas dels comptes de Google Ads enllaçats a Merchant Center, qualsevol usuari amb accés administratiu al compte de Google Ads pot treure'n l'enllaç en qualsevol moment. També el poden treure de Merchant Center les persones que tinguin un compte amb accés administratiu a Merchant Center. És possible que altres accions del compte enllaçat tinguin requisits d'accés addicionals (encara que tots dos comptes estiguin enllaçats). Per exemple:

• Els usuaris de Merchant Center no poden crear ni editar campanyes, tret que tinguin accés estàndard o administratiu al compte de Google Ads enllaçat.
  • L'administrador d'un compte de Google Ads no pot editar, afegir productes ni crear campanyes a Merchant Center, tret que també tingui accés al compte de Merchant Center enllaçat. Tanmateix, l'administrador del compte de Google Ads pot crear campanyes des de Google Ads.

Què passa quan un compte de Google Ads es desenllaça del Gestor d'empresa?

Quan suprimiu un compte de Google Ads del Gestor d'empresa, el compte de Google Ads perd l'accés a les dades de totes les aplicacions connectades al Gestor d'empresa. Això vol dir que les campanyes de Google Ads que utilitzen informació de producte del compte de Merchant Center connectat i dels perfils d'empresa a Google connectats deixaran d'utilitzar la vostra informació del producte per difondre anuncis. Tampoc no podreu crear campanyes noves a Google Ads basant-vos en la informació del producte d'aquests comptes. Google Ads continuarà difonent altres tipus de campanyes, incloses les campanyes Màxim rendiment.

Què passa quan un compte de Google Ads es desenllaça de Merchant Center?

Les campanyes de Google Ads que utilitzen informació del producte del compte de Merchant Center deixaran d'utilitzar la vostra informació del producte per difondre anuncis. Tampoc no podreu crear campanyes noves a Google Ads basant-vos en la informació del producte d'aquest compte desenllaçat de Merchant Center. Google Ads continuarà difonent altres tipus de campanyes al compte.

Puc enllaçar un compte de gestor de Google Ads a Merchant Center?

No, no podeu enllaçar cap compte de gestor de Google Ads a Merchant Center. Un compte de gestor de Google Ads us permet consultar i gestionar diversos comptes de Google Ads.

Quants comptes de Google Ads puc enllaçar a un compte de Merchant Center o al meu Gestor d'empresa?

Un compte de Merchant Center es pot enllaçar a un màxim de 100 comptes de Google Ads. Un Gestor d'empresa pot tenir fins a 20 comptes de Google Ads enllaçats.