Veiledning til AdWords

Nå ut til nye kunder og øk salget med AdWords, Googles program for annonsering på nettet. Disse veiledningene er utformet for å få deg raskt i gang slik at du kan lage vellykkede annonser og få inntekter fra investeringen i markedsføring. Kom i gang ved å velge temaet du vil vite mer om.

Grunnleggende | Kom i gang med AdWords

Vil du vite hvordan du lykkes med AdWords? Finn ut det grunnleggende om annonsering på nettet, hvordan du konfigurerer en AdWords-kampanje, og hvordan du forbedrer resultatene dine.

START NÅ

Optimalisering av mobilnettsted

Mobil | Gjør nettsteder og annonser mobilvennlige

Over halvparten av søkene på Google.no legges inn på mobilenheter. Følg denne veiledningen for å finne ut hvordan du optimaliserer for disse potensielle kundene.

START NÅ

Optimalisering | Opprett gode søkekampanjer

Følg denne fremgangsmåten for å engasjere potensielle kunder ved å vise dem målrettede annonser på helt riktig tidspunkt.

START NÅ

Gode fremgangsmåter | Dra størst mulig nytte av AdWords

Er du klar for å heve resultatene til et nytt nivå? Finn ut hvordan du lykkes med avanserte strategier utvalgt av folkene som har laget AdWords.

START NÅ