">Logg på AdWords, så kan du få kontospesifikk hjelp og utfører endringer etter som du lærer.

Veiledning til AdWords

Nå ut til nye kunder og øk salget med AdWords, Googles program for annonsering på nettet. Disse veiledningene er utformet for å få deg raskt i gang slik at du kan lage vellykkede annonser og få inntekter fra investeringen i markedsføring. Kom i gang ved å velge temaet du vil vite mer om.

Grunnleggende | Kom i gang med AdWords

Vil du vite hvordan du lykkes med AdWords? Finn ut det grunnleggende om annonsering på nettet, hvordan du konfigurerer en AdWords-kampanje, og hvordan du forbedrer resultatene dine.

START NÅ

Gode fremgangsmåter | Dra størst mulig nytte av AdWords

Er du klar for å heve resultatene til et nytt nivå? Finn ut hvordan du lykkes med avanserte strategier utvalgt av folkene som har laget AdWords.

START NÅ

Gjør det mobilvennlig

Over halvparten av søkene på Google.no legges inn på mobilenheter. Gjør annonsene og nettstedene dine mobilvennlige.