">Log ind på AdWords, så du kan få kontospecifik hjælp og foretage ændringer, mens du lærer.

Din guide til AdWords

Nå ud til nye kunder, og øg din omsætning med AdWords, som er Googles program til onlineannoncering. Formålet med disse guider er at få dig hurtigt i gang, så du kan oprette effektive annoncer og gøre din annonceringsinvestering til en god forretning. Du skal bare vælge den løsning, der passer dig bedst, for at komme i gang.

Grundlæggende oplysninger | Kom godt i gang med AdWords

Vil du gerne vide, hvordan du får succes med AdWords? Få flere oplysninger om grundlæggende onlineannoncering, hvordan du opsætter en AdWords-kampagne, og hvordan du øger dit investeringsafkast.

START NU

Optimale løsninger | Få mest muligt ud af AdWords

Er du klar til at løfte din effektivitet til nye højder? Få succes ved hjælp af strategier fra folkene bag AdWords.

START NU

Gør dit website og dine annoncer mobilvenlige

Over halvdelen af ​​alle søgninger på Google.dk finder sted på mobilenheder. Optimer dit website og dine annoncer til mobilenheder.