La vostra guia d'AdWords

Traieu profit d'AdWords, el programa de publicitat en línia de Google, per arribar a clients nous i fer créixer el vostre negoci. Aquestes guies estan dissenyades per posar-vos al dia ràpidament i que així pugueu crear anuncis rendibles i transformar la inversió publicitària en ingressos. Per posar-vos en marxa, només heu de triar el camí que més bé s'adapti a les vostres necessitats.

Conceptes bàsics | Començar a utilitzar AdWords

Voleu descobrir com podeu triomfar amb AdWords? Obteniu més informació sobre els conceptes bàsics de la publicitat en línia, apreneu a configurar una campanya d'AdWords i milloreu el retorn de la inversió.

COMENÇA ARA

Optimització | Crear campanyes de la Xarxa de Cerca que tinguin èxit

Seguiu aquesta estratègia basada en tres passos per interactuar amb els clients potencials a partir de missatges de segmentació en els moments clau.

COMENÇA ARA

Pràctiques recomanades | Treure el màxim profit d'AdWords

Esteu preparat per portar el vostre rendiment a un nivell superior? Descobriu estratègies explicades amb detall i aprovades pels creadors d'AdWords que us ajudaran a triomfar.

COMENÇA ARA

Make it mobile-friendly

More than half of Google.com searches are from mobile devices. Get your website and ads mobile-ready.

Ha resultat útil aquest article?
Com ho podem millorar?
Inicieu la sessió a AdWords

Inicieu la sessió amb l'adreça electrònica del compte d'AdWords per obtenir ajuda i consells sobre el compte o descobriu com podeu començar a utilitzar AdWords.