Comptes de gestor (MCC): sobre els comptes de gestor de Google Ads

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Si sou una agència o una persona que gestiona diversos comptes de Google Ads, un compte de gestor és una eina molt útil que us pot estalviar temps. Els comptes de gestor són comptes de Google Ads que permeten consultar i gestionar fàcilment diversos comptes de Google Ads, inclosos altres comptes de gestor, des d'un sol lloc.

En aquest article s'explica com funcionen i quins avantatges ofereixen.

Raons per utilitzar un compte de gestor

Amb un compte de gestor podeu fer el següent:

• Iniciar la sessió en un sol compte per accedir a tots els comptes de client de Google Ads, inclosos altres comptes de gestor.
  • Cercar i gestionar tots els vostres comptes, així com navegar-hi, des d'un únic tauler fàcil de llegir.
  • Crear i gestionar campanyes per als comptes de client des del compte de gestor.
  • Comparar fàcilment el rendiment en tots els comptes i executar informes de diversos comptes a la vegada.
  • Utilitzar la facturació mensual per pagar els comptes de Google Ads.
  • Utilitzar alertes per fer un seguiment eficaç de tots els comptes enllaçats.
  • Crear i enllaçar ràpidament comptes de Google Ads des del compte de gestor.

Qui hauria de fer servir un compte de gestor

Els comptes de gestor poden ser una bona opció per als anunciants amb més d'un compte de Google Ads. També són útils per a tercers, com ara agències i altres professionals del màrqueting en línia que gestionen diversos comptes de client o un gran nombre de campanyes.

Tingueu present que podeu associar fins a vint comptes de Google Ads (inclosos els comptes de gestor) a una sola adreça electrònica. Tanmateix, si gestioneu més de vint comptes, o voleu supervisar el rendiment o fer un seguiment de les conversions en diversos comptes des d'un sol lloc de manera fàcil, la millor opció són els comptes de gestor.

Cal un compte de gestor per als comptes de Google Ads que utilitzin la facturació mensual.

Com funciona

Un compte de gestor no és una "versió actualitzada" del compte de Google Ads, sinó un compte de Google Ads totalment nou que creeu. Es tracta d'un compte de Google Ads que fa de paraigua de diversos comptes de Google Ads individuals que hi estan enllaçats. Podeu enllaçar-hi comptes de Google Ads nous i existents, així com altres comptes de gestor.

Així, podeu supervisar el rendiment dels anuncis, actualitzar les campanyes i gestionar altres tasques d'aquests comptes de client. Un compte de gestor també pot ser propietari d'un compte de client, la qual cosa permet gestionar l'accés dels usuaris al compte de client.

Ara bé, heu de tenir present que amb un compte de gestor no podreu canviar la informació de propietat d'un compte de client, com ara la informació d'inici de sessió del compte.

Experiència de propietari de compte individual

Un cop enllaçats els comptes a un compte de gestor, els usuaris individuals d'aquests comptes de client podran iniciar la sessió i utilitzar els seus comptes com de costum. Els usuaris dels comptes de client no tindran accés als comptes de gestor als quals estan enllaçats, ni a cap altre compte que estigui enllaçat al mateix compte de gestor. Tanmateix, els usuaris amb accés administratiu a aquests comptes poden extingir la relació amb el compte de gestor en qualsevol moment desenllaçant els seus comptes del compte de gestor.

Convidar altres usuaris al compte de gestor

Després de configurar el vostre compte de gestor, també podeu convidar altres usuaris al compte i assignar-los diferents nivells d'accés. Obteniu més informació sobre com podeu convidar usuaris al compte de gestor.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Introducció als comptes de gestor