Managerkonti (MCC): Del målgruppesegmenter, der omfatter websitebesøgende og appbrugere

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Google Ads-managerkonti kan dele tags, segmenter, der er oprettet ud fra dine data (heriblandt besøgende på dit website og appbrugere), og kombinerede segmenter med nogle af eller alle deres Google Ads-konti eller undermanagerkonti (andre managerkonti). I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan dele dine datasegmenter med dine managerkonti og andre Google Ads-konti.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Før du begynder

Det er vigtigt at være klar over, at managerkonti skal have tilladelse fra de enkelte kundekonti (Google Ads-konti) til at dele datasegmenter, der er oprettet og ejes af en kundekonto (dette er forklaret mere detaljeret i nedenstående vejledning). Hvis du har administratoradgang til managerkontoen, kan du gennemgå hele processen.

Vigtigt! Når du deler datasegmenter og kombinerede segmenter på tværs af konti, skal du huske på, at du muligvis deler data, der er fortrolige eller beskyttet af ophavsret. Du må kun dele datasegmenter med andre konti, hvis du har indhentet tilladelse fra konti, der ejer dem, og en sådan deling ikke overtræder nogen af de aftaler, du har med de pågældende konti. Se politikken for databrug i personligt tilpassede annoncer for at læse om yderligere krav til og få flere oplysninger om datasegmenter i søgeannoncer.

Administrer deling af segmenter fra din managerkonto

Med managerkontoen som ejerkonto til tilknyttede underkonti, kan du administrere deling af alle datasegmenter for disse ejede konti fra managerkontoen.

Løbende deling af målgruppesegment

Hvis du vil konfigurere løbende målgruppedeling på din managerkonto, skal du følge disse trin:

1. Log ind på din managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger i navigationsmenuen til venstre og derefter på Indstillinger for managerkonto.
  3. Du finderv en valgmenu for "Løbende målgruppedeling". Klik på menupil Nedadvendt pil.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Tilføj denne administrator som målgruppeadministrator for alle underkonti". Dette sikrer, at alle segmenter, der deles med eller ejes af din managerkonto, deles med dens underkonti.
  5. Klik på Gem.
  6. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet ud for "Få adgang til og del alle målgrupper fra specifikke underkonti" for at vælge, hvilke specifikke underkonti der vil dele lister med din managerkonto og dens tilknyttede underkonti.

Bemærk! Sørg for, at din managerkonto er knyttet til din Google Analytics 4-konto, da målgrupper i Google Analytics 4 som standard ikke er angivet som ejer. Bemærk! Du kan kun hente målgrupper fra kundekonti, som managerkontoen ejer.

1. Klik på blyantikonet Rediger for at åbne kontomenuen.
    2. Markér afkrydsningsfeltet ud for alle de specifikke underkonti, der skal dele lister med din managerkonto.
    3. Klik på Udfør.
    4. Klik på Gem.
Bemærk! Der kan gå op til 4 timer, før delte segmenter vises på managerkonti, og yderligere 4 timer, før disse nye managerkontosegmenter vises på tilknyttede underkonti.

Typiske scenarier

• Hvis en managerkonto deler tags og segmenter med en kundekonto, har den kundekonto adgang til alle de segmenter, som managerkontoen opretter (inkl. fremtidige segmenter).
  • Hvis en kundekonto har delt segmenter med en managerkonto, kan managerkontoen dele disse segmenter med dens øvrige kundekonti.
  • Hvis Google-tagget ikke implementeres korrekt, føjer det ikke websitebesøgende til dine datasegmenter. Dette kan medføre en begrænset visning af dine annoncer, eller at dine annoncer slet ikke bliver vist. Alle de kundekonti, der bruger disse segmenter, vil blive berørt. Få flere oplysninger om fejlfinding i forbindelse med implementeringen af din tagging
  • Hvis en kundekonto slår deling af segmenter fra, vil alle kampagne- eller annoncegrupper på de andre kundekonti, der bruger de delte segmenter, ophøre med at køre, og de vil ikke længere være synlige i Målgruppeadministrator.
  • Hvis en kundekontos "Remarketingkonto" ændres fra én managerkonto til en anden managerkonto, vil kundekontoen ikke længere have adgang til managerkontoens tag og eventuelle tilknyttede segmenter. Eventuelle annoncegrupper eller kampagner på disse konti, der brugte disse segmenter, deaktiveres, som det er beskrevet ovenfor.
  • Hvis en administrator deaktiverer deling af segmenter for en kundekonto, mister kontoen adgang til managerkontoens tag og segmenter. Hvis kundekontoen delte sine egne segmenter, vil ændringen påvirke annoncegrupper og kampagner på andre konti, der målretter mod disse segmenter.

Husk!

• De datasegmenter, der ejes af eller deles med en managerkonto, deles og bliver tilgængelige for alle kundekonti under samme managerkonto, når "Remarketingkonto" er angivet til "Denne manager".
  • Det er kun ejeren af et delt segment, der kan redigere det.
  • Alle ændringer, der foretages af et delt segment, anvendes på tværs af konti.
  • Deling af videodatasegmenter, Floodlight-baserede segmenter eller licenserede segmenter understøttes ikke i øjeblikket.
  • For at dele Google Analytics-segmenter tager Google udgangspunkt i den Google Ads-konto, som segmentet blev knyttet til under konfigureringen. Du kan se status for Google Analytics på fanen "Målgruppekilder" i Målgruppeadministrator.
    • Bemærk! Segmenter kan kun deles med en anden Google Ads-destinationskonto, så hvis du vil dele dem, når de importeres fra Google Ads til Google Analytics, skal du angive managerkontoen som destinationskonto.
  • Deling af datasegmenter sker automatisk for dynamiske attributter for dynamisk remarketing (tilpassede parametre).
  • Segmentejere kan se, hvilke konti der har adgang til deres segmenter, ved at gå til "Målgrupper" under "Delt samling".

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Målgrupper og konverteringssporing

Andet