Over het Google Partners-programma

Het Google Partners-programma is bedoeld voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Het Google Partners-programma is actief in meer dan 60 landen en is beschikbaar in 43 talen.

Het programma biedt duizenden partners strategische voordelen die zijn gericht op trainingen en inzichten, toegang en support, en erkenning en beloningen. De missie van het programma is deze bedrijven te ondersteunen met innovatieve tools, bronnen en support zodat ze alles uit hun Google Ads-campagnes kunnen halen.

3 partnerschapsniveaus

Het Google Partners-programma biedt 3 deelnameniveaus: lid, Partner of Premier Partner. Deze niveaus hebben allemaal een eigen uitgebreide set voordelen en mogelijkheden om uw relaties met Google te versterken.

Aanmelden voor Google Partners

U kunt zich aanmelden voor het Google Partners-programma op de website van Google Partners. U moet zich aanmelden met een Google Ads-manageraccount waartoe u beheerderstoegang heeft. Meer informatie over aanmelden voor Google Partners.

Voordelen van Google Partners

We hebben de voordelen afgestemd op uw behoeften op 3 belangrijke gebieden: Trainingen en inzichten, Toegang en support en Erkenning en beloningen. Welke voordelen u heeft, hangt af van uw Google Partners-status. Voordelen zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Bekijk hier een gedetailleerd overzicht van de voordelen van het programma.