Om elementer med dynamisk strukturerte tekstutdrag

Dynamisk strukturerte tekstutdrag er en elementtype som automatisk viser flere detaljer om nettstedet ditt sammen med annonsene dine. På denne måten får brukerne vite mer om bedriften din. Dynamisk strukturerte tekstutdrag krever ingen konfigurering og gir systemet flere muligheter til å vise elementer sammen med annonsene.

Før du begynner

Du finner bakgrunnsinformasjon om dynamisk strukturerte tekstutdrag i artikkelen om anropselementer og spesielt i den om automatiske elementer på kontonivå.

Slik fungerer det

Når brukere søker etter informasjon på Google, kan de bli vist annonser og søkeresultater for lignende eller relaterte nettsider. Du kan overbevise brukere om at nettstedet ditt har informasjonen de er ute etter, ved å vise dem relevant informasjon om produktene og tjenestene du tilbyr der, i annonsene.

Informasjonen som vises i tekstutdragene i annonsene, gjenspeiler innholdskategoriene på nettstedet.

Fordeler

Her er noen fordeler med dynamisk strukturerte tekstutdrag:

• Vis brukerne mer informasjon om produktene og tjenestene du tilbyr, uten å måtte endre noe: Tilleggsinformasjon fra analysen vi gjør av nettstedet ditt, kan automatisk vises sammen med annonsen din, og du trenger verken å gjøre noe eller administrere noe.
  • Få økt avkastning: Annonsene kan bli mer relevante og få høyere klikkfrekvens når de vises sammen med tilleggsinformasjonen om nettstedet. Du kan altså få økt avkastning ved å fokusere på å få klikk fra besøkende det er større sannsynlighet for at er interessert i det du tilbyr.

Når tekstutdrag kan vises sammen med annonser

Dynamisk strukturerte tekstutdrag kan bli vist automatisk i annonsene dine når annonsene er kvalifisert for visning og landingssidens kategori samsvarer med søkekategorien. Dynamisk strukturerte tekstutdrag vises bare når det er forventet at du kan oppnå bedre annonseresultater, og de kan vises ved siden av eller i stedet for manuelt opprettede tekstutdrag. Du kan selv kontrollere hvilke tekstutdrag som blir vist, ved å sette enkeltstående dynamisk strukturerte tekstutdrag på pause eller fjerne dem. Finn ut hvordan du fjerner elementer

Eksempel

Når noen søker etter elektroniske produkter på Google, kan de se en annonse for Lystad Elektrobutikk med dynamisk strukturerte tekstutdrag. Disse tekstutdragene kan inneholde tilleggsopplysninger om innholdet på annonsens landingsside, for eksempel informasjon om bestemte merkevarer eller underkategorier innen elektronikk.

Hvor mye koster dynamisk strukturerte tekstutdrag?

Det koster ingenting å vise dynamisk strukturerte tekstutdrag i kampanjene dine, men du belastes på vanlig måte for klikk på annonsen din.

Hvorfor vises ikke de dynamisk strukturerte tekstutdragene?

Husk at annonser også kan vises uten dynamisk strukturerte tekstutdrag. Informasjonen som vises, og lengden på informasjonen varierer også når det vises dynamisk strukturerte tekstutdrag. Vi vurderer flere faktorer når vi avgjør om dynamisk strukturerte tekstutdrag skal vises sammen med annonsene dine, blant annet om andre elementer også kan vises sammen med annonsene. Vanligvis har visning av dynamisk strukturerte tekstutdrag ingen innvirkning på om det vises andre elementer sammen med annonsen. Hvis et annet element gir bedre resultater enn tekstutdragene dine, er sjansen imidlertid større for at dette elementet vises sammen med annonsen i stedet.

Resultater og rapporter

Du kan se resultatdata om de enkelte tekstutdragene i Google Ads ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Klikk på overskriften i Tekstutdrag-sammendragskortet for den aktuelle elementtypen.
  5. Filtrer «Automatisk opprettet» etter «Kilde».

Sett enkeltstående dynamisk strukturerte tekstutdrag på pause eller fjern dem

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Hvis du ikke liker et bestemt dynamisk strukturert tekstutdrag som er opprettet for deg, kan du fjerne det eller sette det på pause. Hvis du setter et dynamisk strukturert tekstutdrag på pause, vises det ikke, men du kan aktivere det igjen senere. Når du fjerner et dynamisk strukturert tekstutdrag, fjernes det for godt, uten noen mulighet til reaktivering.

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Klikk på overskriften i Tekstutdrag-sammendragskortet for den aktuelle elementtypen.
    • Slik kan du sette flere elementer med tekstutdrag på pause eller fjerne dem:
      1. Velg elementene ved å klikke i avmerkingsboksen.
      2. Klikk på Fjern eller Sett på pause på den blå raden øverst.
    • Slik kan du sette enkeltelementer på pause eller fjerne dem:
      1. Velg det aktuelle elementet ved å klikke på rullegardinmenyen ved siden av den fargede indikatoren.
      2. Velg Fjern eller Sett på pause.

Selv om det ikke anbefales, kan du også velge bort alle dynamisk strukturerte tekstutdrag hvis det er nødvendig.

Merk: Du kan sette enkeltelementer med dynamisk strukturerte tekstutdrag på pause eller fjerne dem så snart tekstutdragene er oppgradert. Finn ut mer om oppgraderingen av elementer

Linker til relatert innhold