Aktiv visning

Aktiv visning er en teknologi på YouTube og visse websites på Displaynetværket og i apps, der gør Google Ads i stand til at afgøre, om din annonce kan ses af potentielle kunder. Du kan bruge metrics for Aktiv visning i video- og displaykampagner for at finde ud af, hvor ofte din annonce bliver vist på en position, der er synlig for brugerne, på en webside, på en enhed eller i en app.

Metrics for Aktiv visning er i overensstemmelse med de aktuelle branchestandarder for måling af onlineannoncers synlighed. Ifølge retningslinjerne fra Media Rating Council er standarderne for måling af annoncers synlighed følgende:

• En displayannonce anses for at være synlig, når mindst 50 % af den er synlig på skærmen i mindst ét sekund.
    • Bemærk! Hvis der er tale om store displayannoncer på mindst 242.500 pixels, anses annoncen for at være synlig, når mindst 30 % af den er synlig i mindst ét sekund.
  • En videoannonce anses for at være synlig, når mindst 50 % af den er synlig på skærmen i mindst to sekunder, mens videoen afspilles.