Lopullinen URL: määritelmä

Tämä on verkkosivustosi sen sivun URL-osoite, jolle käyttäjät päätyvät mainostasi klikattuaan. Tätä sivua kutsutaan laskeutumissivuksi.

Destination URL example
  • Kullekin luomallesi mainokselle määritetään lopullinen URL, joka osoittaa, mille laskeutumissivulle käyttäjät siirtyvät klikattuaan mainostasi.
  • Googlen käytäntö on, että laskeutumissivulla ja näkyvällä URL-osoitteella (mainoksessa näkyvällä verkkosivulla) on oltava sama verkkotunnus.
  • Jos ylläpidät erillisiä mobiilikäyttäjien laskeutumissivuja (esimerkiksi AMP-sivuja), syötä ne mobiilikentän lopullisen URL-osoitteen kohdalle (Mainoksen URL-vaihtoehdot ‑osiossa).
  • Jos käytät seurantatietoja, lisää ne Seurantamalli-kenttään. Lopullisessa URL-osoitteessa ei voi käyttää uudelleenohjausta toisen osoitteen kautta.
  • Lopullisen URL-osoitteen jälkiliite ‑kentän avulla voit lisätä parametreja laskeutumissivusi URL-osoitteen loppuun tietojen seurantaa varten.