Slutlig webbadress: definition

Webbadressen till den sida på din webbplats som användarna kommer till när de klickar på din annons. Kallas även målsidan.

Destination URL example
  • För varje annons anger du en slutlig webbadress till målsidan där användarna hamnar när de klickar på din annons.
  • Enligt Googles policy måste målsidan och visningsadressen (webbsidan som visas i annonsen) ha samma domän.
  • Om du har separata målsidor för mobilanvändare (som AMP-sidor) ska du ange dem i fältet för slutlig mobilwebbadress (under avsnittet Webbadressalternativ för annons).
  • Om du använder spårningsinformation ska du ange den i fältet för spårningsmallen​. Den slutliga webbadressen får inte innehålla omdirigeringar över flera domäner.
  • I fältet Suffix för slutlig webbadress kan du ange parametrar som läggs till i slutet av målsidesadressen för att spåra information.