Sobre les campanyes d'aplicacions

Com a anunciant d'aplicacions, us interessa que la vostra aplicació tingui més usuaris de pagament. Així doncs, com podeu connectar amb aquestes persones? Les campanyes d'aplicacions milloren aquest procés per facilitar-vos la tasca de promocionar les aplicacions a les propietats més grans de Google, com ara la Cerca, Google Play, YouTube, Discover a la Cerca de Google i la Xarxa de Display de Google. Només cal que afegiu unes quantes línies de text, una oferta i uns quants recursos, i la resta del procés s'optimitza per ajudar els usuaris a trobar-vos.

En aquest article s'expliquen els conceptes bàsics sobre com funcionen les campanyes d'aplicacions.

Com funciona

A diferència de la majoria de campanyes de Google Ads, per crear campanyes d'aplicacions no heu de dissenyar anuncis individuals. El que fem és utilitzar les vostres idees per al text de l'anunci, imatges, vídeos i recursos de la fitxa de Play Store de la vostra aplicació per dissenyar diversos anuncis en formats diferents i per a diverses xarxes.

Per començar, només cal que aporteu textos, una oferta i un pressupost inicials, i que ens feu saber els idiomes i les ubicacions dels vostres anuncis. També és molt recomanable que proporcioneu almenys una imatge horitzontal, un vídeo vertical i un d'horitzontal i, si escau, recursos HTML5. Els nostres sistemes proven diverses combinacions de recursos i difonen amb més freqüència els anuncis que tenen millor rendiment, sense que hi hàgiu de dedicar temps.

Tipus de campanyes d'aplicacions

Quan trieu "Promoció d'aplicacions" com a objectiu, podeu triar entre tres subtipus de campanya: "Instal·lacions d'aplicacions", "Implicació amb una aplicació" i "Preregistre a l'aplicació (només per a Android)". Cada subtipus de campanya se centra en diferents accions i estratègies d'oferta.

Instal·lacions d'aplicacions

Publiqueu anuncis que animin els usuaris a instal·lar l'aplicació. Les campanyes d'aplicacions per generar instal·lacions (ACi) difondran anuncis fins que l'usuari completi l'acció de baixada que la campanya optimitza.

Per ajudar-vos a treure el màxim profit de cada baixada, Google Ads també automatitza la segmentació i les ofertes. Podeu optimitzar la segmentació de la campanya per centrar-vos a trobar usuaris valuosos a partir de les accions que considereu més importants, com ara les conversions des de l'aplicació.

Implicació amb una aplicació

Les campanyes d'aplicacions per generar implicació (ACe) us poden ajudar a tornar a fomentar la implicació dels clients que tenen instal·lada la vostra aplicació i a animar-los a fer accions específiques des de l'aplicació. Els vostres anuncis es poden mostrar en diverses propietats de Google, com ara la Cerca de Google, YouTube i Google Play, i en altres aplicacions de la Xarxa de Display. Obteniu més informació sobre com es pot crear una campanya d’aplicacions per generar implicació.

Preregistre a l'aplicació (només per a Android)

Publiqueu anuncis que generin expectació i notorietat per als vostres jocs i aplicacions abans de llançar-los a Google Play. Després de fer que el joc o l'aplicació estiguin disponibles per preregistrar-s'hi a Play Console, podeu crear una campanya d'aplicacions per al títol. D'aquesta manera, els usuaris que facin clic a l'anunci podran preregistrar-se al joc o aplicació des de Play Store.

On es poden mostrar els anuncis

Els anuncis es poden mostrar en totes les propietats de Google, com ara la Cerca de Google, Google Play, YouTube, la Xarxa de Display de Google, AdMob, Discover a la Cerca de Google, els nostres partners de cerca i molts més editors que allotgen anuncis d'aplicació. Aquí teniu alguns llocs on es poden mostrar els vostres anuncis:

Xarxa de Cerca de Google

Google search network ad example

En el cas de les campanyes d'instal·lacions d'aplicacions i d'implicació amb una aplicació, Google cerca coincidències entre el vostre anunci i els termes de cerca que són rellevants per a la vostra aplicació o per a la categoria corresponent. Google Ads genera les paraules clau mitjançant diversos mètodes, com ara l'ús dels termes de cerca de Google Play que han dirigit els usuaris a l'aplicació.

Google Play

Google Play search results, ad example Google Play home page
  • Resultats de cerca a Google Play
  • Secció d'aplicacions relacionades a Google Play: "També et pot interessar" i "Relacionades amb aquesta aplicació"
  • Pàgina d'inici de Google Play: "Suggeriments per a tu"

En el cas de les campanyes d'instal·lacions d'aplicacions i de preregistre a l'aplicació, Google pot mostrar els vostres anuncis als usuaris que cerquen termes i aplicacions que són rellevants per a la vostra aplicació, i a les persones que visiten la pàgina de detalls d'una aplicació similar a la vostra. Els anuncis poden incloure la icona de l'aplicació, el nom de l'aplicació, el nom del desenvolupador i les vostres idees de text, i enllaçaran a una fitxa de Play Store en què els usuaris poden instal·lar l'aplicació o registrar-s'hi per rebre una notificació quan l'aplicació estigui disponible.

En el cas de les campanyes d'implicació amb una aplicació, Google orienta els anuncis als usuaris que ja fan servir l'aplicació.

YouTube

Relevant pages or content on YouTube, ad. example 1 Relevant pages or content on YouTube, ad. example 2
Relevant pages or content on YouTube, ad. example 2
  • Contingut o pàgines rellevants a YouTube

En el cas de les campanyes d'instal·lacions d'aplicacions i de preregistre a l'aplicació, Google Ads pot mostrar els vostres anuncis a YouTube allà on sigui més probable que els usuaris hi facin clic i baixin l'aplicació o s'hi preregistrin. Els anuncis poden incloure un vídeo d'un enllaç de YouTube, text, la icona de l'aplicació, text de la botiga d'aplicacions i puntuacions, i es mostren a l'aplicació YouTube en dispositius Android i en tots els televisors intel·ligents. Enllacen a una fitxa de Play Store, en què els usuaris poden baixar l'aplicació o registrar-s'hi per rebre una notificació quan l'aplicació estigui disponible.

Xarxa de Display de Google

Google Display Network Ad, home screen
  • Gmail
  • Altres aplicacions.
  • Llocs web per a mòbils de notícies, blogs i altres llocs web d'Internet.

En el cas de les campanyes d'instal·lacions d'aplicacions i de preregistre a l'aplicació, els anuncis són aptes per mostrar-se allà on són més rellevants de la Xarxa de Display de Google i dins d'altres aplicacions. Els anuncis poden incloure la icona de l'aplicació, el nom de l'aplicació, text personalitzat i una imatge o un vídeo personalitzats, i enllacen a una fitxa de Play Store, en què els usuaris poden baixar l'aplicació o registrar-s'hi per rebre una notificació quan l'aplicació estigui disponible. Google Ads optimitza els llocs on es mostren els anuncis perquè obtingueu el màxim nombre de conversions al CPA objectiu que heu definit per als preregistres a l'aplicació. Obteniu més informació sobre l'expansió de la segmentació a les campanyes de display.

Discover a la Cerca de Google

Google Discover Ad example
Actualment, només està disponible en telèfons Android configurats en anglès.

Els vostres anuncis ara es poden mostrar a Discover a la Cerca de Google, de manera que podreu difondre anuncis visualment atractius entre els usuaris, d'acord amb els seus interessos.

Apple aviat implementarà noves polítiques de privadesa per als usuaris d'iOS 14. Això pot afectar el rendiment de les campanyes d'iOS a Google Ads. Si participeu en la nostra versió beta de les campanyes de ROAS objectiu a iOS, us recomanem que les poseu en pausa i torneu a les ofertes de CPA objectiu.

Obteniu consells per arribar als usuaris d'aplicacions mòbils adequats.

Canvis en el rendiment

Podeu veure com els canvis que heu fet a les campanyes d'aplicacions poden afectar el rendiment. Quan sigueu a la pàgina "Totes les campanyes" o en una campanya d'aplicacions, feu clic a Historial de canvis i reviseu el registre dels canvis, juntament amb anotacions al gràfic de rendiment que mostren la manera com aquests canvis poden haver afectat el rendiment.

Web to App Connect

Si publiqueu campanyes de cerca, Màxim rendiment o de compres, a més de fer servir campanyes d'aplicacions, podeu utilitzar Web to App Connect per generar millors experiències per als clients mitjançant una integració fluida en passar del web a l'aplicació. En el cas dels usuaris de mòbils que tinguin la vostra aplicació instal·lada, podeu utilitzar Web to App Connect perquè us ajudi a dirigir els clients a pàgines rellevants de l'aplicació mòbil mitjançant enllaços profunds als anuncis de campanyes de cerca, Màxim rendiment i de compres.

Un cop hagin seguit un enllaç profund a una pàgina concreta de l'aplicació, els clients poden completar fàcilment l'acció prevista, ja sigui comprar, registrar-se o afegir articles al carretó. Amb la interfície de Web to App Connect, també podeu fer un seguiment d'aquestes accions de conversió des de l'aplicació més fàcilment i obtenir recomanacions sobre com podeu millorar la campanya. Crear experiències fluides per als vostres clients en passar del web a l'aplicació us pot ajudar a aconseguir, de mitjana, percentatges de conversió dues vegades més alt per als clics en anuncis que dirigeixen a l'aplicació en comparació amb el lloc web per a mòbils. Obteniu més informació sobre com podeu millorar les conversions amb la interfície de Web to App Connect.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.